Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takich koleżankach?

Polecane posty

Gość gość

Które pomagają dopóki same mają w tym jakis interes, a jak już nic od Ciebie nie potrzebują to mają gdzieś? Ja właśnie jestem w takiej sytuacji :O Dopóki koleżanka miała w tym jakiś interes to była miła, a teraz różnie bywa..

Gość gość
Znam to;) Przestałam się przejmować i dawać wykorzystywać.

Gość gość
Ona już mnie nie ma w czym wykorzystywać bo w czym jej mogłam pomoc to juz pomoglam... a teraz ona mi odmawia swojej pomocy :O Takze fajna koleżanka...

Gość gość
Może nie moze pomóc akurat w tej konkretnej sprawie?

Gość gość
Mam wrazenie, że nie chce :O Ale może sie mylę, zobaczymy...

Gość gość
Moze powiedz o co dokladnie chodzi bo tak to ciężko ocenić. Ja ze swojej strony wiem, ze jesli pomoc znajomemu wiązałaby się z zaniedbaniem wlasnych spraw to bym raczej nie pomogła. Nie pomogłabym też w sytuacji gdy miałabym się "podłożyc" czyli np podzyrować kredyt albo poręczyć jakkolwiek za kogos, kogo nie jestem na 100% pewna. Jesli chodzi o drobnostki to pomagam chetnie.

Gość gość
To raczej jest sprawa typu drobnostka, poradzę sobie myśle bez niej, ale przykro mi sie zrobilo i tyle... nie chodzi o pieniadze ani nic takiego, ale nie moge opisac o co chodzi dokladnie bo wole być tu anonimowa, w kazdym razie nie kosztowałoby jej to żadnego poswiecenia.. ja jej pomagałam kiedy moglam, a teraz ona ma mnie gdzieś :O Nie pierwsz raz sie w sumie przejechalam na kolezance

Gość gość
W każdym razie już chyba sie nie będę z nią kolegować... No i pare razy zachowala sie wobec mnie troche chamsko nawet jak niby było "dobrze"