Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie przypadki ,że facet zdradzil ładną babkę z brzydszą kobietą??

Polecane posty

Gość gość

czy znacie przypadki ,że facet zdradzil ładną babkę z brzydszą kobietą??

Gość gość
Tak, a co?

Gość gość
Książe Karol

Gość gość
nic tylko moj kolega ma z***biscie piękna żonę....ona wyglada jak sobowtór monici bellucci i z figury jest jeszcze lepsza.a on zdradzal ją z takim pasztetem,ze masakra...nie wiem co odbija tym facetom.

Gość gość
Tak. Znam. Z brzydszą albo starszą albo głupszą albo wredniejszą. A co?

Gość gość
Tak, chłopak Lisowskiej z Rafalalą.

Gość gość
Pewnie sam jest pasztetem. Tacy zdradzają najchętniej ;) Moja koleżanka też była bardzo atrakcyjna, a jej facet puścił się z grubą laską z nalaną mordą, trądzikiem i małymi jak rodzynki oczkami. Miał kompleksy i palma mu odbiła.

Gość gość
Wygląd wbrew pozorom to nie wszystko, może tamta druga ich lepiej rozumiała itd?

Gość gość
Najpierw same głupie Londyn twierdzicie ze uroda to nie wszystko a pozniej zdziwienie ze jakiś facet pomyślał tak samo.

Gość gość
I nie usprawiedliwiam ich absolutnie bo to bardzo źle o nich świadczy, że zdradzili, ale nic się nie dzieje bez przyczyny. Wszyscy piszecie jak oni mogli zdradzic ładną kobietę, a nie np. dobrą, wyrozumiałą, ciepłą itd, a to też ma duże znaczenie

Gość gość
Trzeba by znać te osoby. Ją i jego. Zawsze są jakieś przyczyny, co nie znaczy, że usprawiedliwienia.

Gość gość
Moja koleżanka jest ładna i ma dobry charakter. Zależało jej, a on bawił się jej uczuciami. Zdradził ją z brzydką szmatą, która rozkladała nogi przed każdym.

Gość gość
facetów pociąga brzydota ,to co wam sie wydaje piekne np zadbana figura nie zawsze kreci faceta czasami lubią np grupsze babki tylko sie do tego nie przyznają bo sie wstydzą

Gość gość
Prawda, chuda do garów i do reprezentowania na imprezach rodzinnych a mięciutka do przytulania :)

Gość gość
Facet który zdradza potrzebuje innych doznań seksualnych niż te które ma z partnerką. A to czego chcą faceci w seksie......... oj niejednej z was cały makijaż spadłby z wrażenia gdybyście poznały prawdę.

Gość gość
Wystarczy spojrzeć na tych wszystkich celebrytów, dobierają się na zasadzie ładna z ładnym i za jakiś czas ktoś kogoś zdradza z gosposią albo z ochroniarzem. To że ktoś jest ładny zupełnie i ma powodzenie nie gwarantuje udanego w związku.

Gość gość
Mój pierwszy! Wszyscy chodzili i mówili-zamienił stryjek siekierkę na kijek. Ale czy to ważne? Nie kochałam go. Dobrze że wymienił bo zmarnowałby życie.

Gość gość
At ty gosciu z 10:32 uwazasz sie za taka pieknosc :)?? Zebys sie nie zdziwila.

Gość gość
Dlaczego kobiety które nie oszczędzają się w seksie nazywacie od najgorszych? Dzięki takim staracie się w łóżku ze strachu, że wasz facet trafi na ciekawszą od Ciebie. No i odpowiedziałem sobie sam, ze strachu :D

Gość gość
Bardzo często te ładne w łozku są drętwe jak kłody bo im się wydaje że sam fakt urody wystarczy. Mam znajomego który ładną i miłą żonę zostawił dla jakiejś złachmanionej pijaczki bo podobno w łózku była rakieta. Wszyscy sie w głowe stukali, ale tamtej nie odpuścił.

Gość gość
ja nie wiem co to strac. jak mi nie daje orgazmow to wymieniam.

Gość gość
i dobrze zrobił, sam bym kopnął w upe tę kłodę byle nie trafić na inna bryłę a te bywają podstępne jak szczury.

Gość gość
Mnie moj zdradzil o potem rzucil dla brzydszej, grubszej. Powodem bylo, ze dziewczyna dobrze gotowala.

Gość gość
Tak ci powiedział z szacunku do drewna :D

Gość gość
mnie wszyscy mówią ze jestem piękną kobietą, a mąż mnie zostawił dla brzydszej i do tego takiej co nie ma zęba z przodu :) jest prymitywną prostaczką a on jest z nią szczęśliwy a ja się facetów brzydzę brzydzi mnie sex i nie mam do męża pretensji że poszedł w cholerę wręcz poczułam ulgę ,mój brat mówi że mam coś pod kopułą a siostra że to dlatego że nie trafiłam na faceta który pokazał by mi jak to jest w te klocki ,więc nie wiem kto ma racje czy brat czy siostra

Gość gość
Tak. Jestem dość atrakcyjna a były zdradzał mnie z trzema byle jakimi laskami. Ostatnia była odrzucająca, gruba, z trądzikiem, zawsze brudna. Powód? Brała narkotyki tak jak on i jezdzila z nim na menelskie imprezy. A przy mnie mial kompleksy. Ja wtedy jeszcze nie wiedzialam, że zaczął cpac. Krzyz na drogę, to bylo z 8 lat temu :)

Gość gość
11;15 Siostra ma racje faceci to są jak pawiany wleżć i zleźć mało który sie stara ,idą tam gdzie mają łatwizne i jak szczerbata twojemu mężowi robi wygibusy w sypialni jest ok jak przestanie to wtedy on zobaczy tą jej brzydote i głupote

Gość GosiaLuz
Nie gadajcie, że ładne to kłody w łóżku. Przecież chodzi o temperament, entuzjazm. To ładna nie może się rasowo bzykać. Kontrargumentem może być to, że jak taka ładna jest taka ładna to częściej "ma okazję" i nabiera więcej doświadczenia:) I żeby nie było-jestem przeciętnairą

Gość gość
to 100% racji że w tych sprawach to wina faceta nie kobiety mój były mąż jak sie brał do tych zabaw to zawsze dostawałam "migreny"też sobie znalazł paszteta i z tego co wiem jest szczęśliwy ja po długim pośćie poznałam gościa z którym było tak jak z mężem co mnie zniechęciło na kilka lat teraz jestem z 14 lat starszym facetem i ten sie bardzo stara kazdy sie dziwi co w nim widze bo specjalnie przystojny nie jest a i kasy za duzo tez nie ma ale dla mnie po moich doswiadczeniach ważniejsze są inne walory

Gość gość
Fakt ,jesli facet niby zdrowy sprawny a w domu nie zadowolony to znaczy ze w nim jest jakiś problem ze partnerka nie ma ochoty i jest "kłoda"żeby sie dowartościować łapie paszteta a pasztet jest szczęśliwy że ma *********..a i nie wiele wymaga od takiego a i taki gostek wniebowziety ze go jakaś pasztetowa doceniła i ego mu rośnie:)