Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile płacicie za zrobienie hybrydy na dłoniach i stopach?

Polecane posty

Gość gość

bo ja dzisiaj sobie poszłam zrobić i zapłaciłam 140 zł za obie usługi,z czego 90 stopy a 50 dłonie ,małe miasto ,troche dużo chyba co?

Gość gość
w Piasecznie pod Warszawa za rece place 90, a za stopy 110zl. tez uwazam, ze troche sporo place, paznokcie odrastaja, skorki tez, nie wyglada to rewelacyjnie juz po 2 tyg, zwlaszcza na dloniach i najlepiej powinnam chodzic co 2 tyg, ale placic 200zl co 2 tygodnie to za duzo. w ogole ceny w wiekszosci salonow sa powalone teraz. ja wiem, ze to czyjas praca, produkty itd, ale zwykle jest to semilac, ktorego cala butelka kosztuje 20zl, wiec skad te ceny kosmiczne? moim zdaniem manicure dloni z hybryda powinien kosztowac 50zl, no przy stopach jest nieco wiecej zachodu, wiec pedicure z hybryda to powinno byc 80zl. zejdzcie na ziemie, bo coraz wiecej dziewczyn woli zainwestowac we wlasny zestaw startowy do robienia hybrydy, ktory drogi nie jest i robic ja sobie w domu....

Gość gość
ło matko to strasznie duzo 200 zł ,czyli ja jednak nie przepłaciłam

Gość gość
Małe miasto za paznokcie u rąk 40 zł ale niedawno brała 35...

Gość gość
ja za dłonie płace 45 zł,dziewczyna robi pięknie,ręcznie maluje cuda dosłownie,wybór nie przesadze jak napisze ze ma ok 50 a może i wiecej lakierów.No i dokształca sie w tym fachu,bo nawet gdzies daleko w polske jezdzi na szkolenia.Ciężko sie dostac,z duzym wyprzedzeniem trzeba sie umawiac.Spore miasto,dawniejsze wojewódzkie.

Gość gość
A ja robie sobie sama zadna filozofia zeby placic 50 zl

Gość gość
Ja sobie sama robię, to nie jest takie trodne, podstawowe rzeczy można zrobić samemu a kombinować z ozdobami też fajnie, syrenka jest też bardzo łatwa do zrobienia. Żadna filozofia

Gość gość
Spróbujcie napisać np. na spottetach swoich miast na Facebooku, czy są dziewczyny, które robią same :) ja trafiłam na ofertę licealistki z mojego miasta, która za dłonie i stopy z dojazdem chciała tylko 60, a zrobiła identycznie, jak w salonie :)

Jak widac manicure hybrydowy to skarbonka bez dna :/ zeby zrobic trzeba zaplacic, zeby zdjac trzeba zaplacic :/ Nie kazdego na to stac :/ wole kupic lakier zelowy i sama pomalowac, a efekt jak z salonu kosmetycznego. I taki lakier jest zdrowszy, nie zmywa sie go acetonem i nie "suszy" promieniami UV.

Gość hybrydowaa
No cóż... jak się chce mieć piękne dłonie i paznokcie, to nie ma nic za darmo. A samodzielnie wcale nie tak łatwo zrobić. Widziałam, że w niektórych salonach gdzie wykonują manicure pedicure jak przykładowo http://medicaspa.pl/nasza-oferta/manicure-pedicure/manicure-i-pedicure/ można skorzystać też z profesjonalnych zabiegów pielęgnacyjnych dla dłoni i stóp . Są to specjalne ceremonie SPA dla dłoni i stóp z aromatycznymi peelingami i maskami oraz masażem ,

Gość gość
Pewnie, że nie ma ni cza darmo, ale akurat manicure jest taką przyjemnością za którą warto zapłacić, szczególnie hybrydy Ja płaciłam we Wrocławiu 85zł w salonie Denique i jestem bardzo zadowolona, promocja trwa do 28go lutego.

Gość gość
Chyba bym dostała szału gdyby mi z paznokciami ktoś coś takiego zrobił. Już zwykły lakier po 48 godzinach mnie wnerwia, a co dopiero nosić jakiś sztuczny twór przez 2-3 tygodnie. Płacicie za to żeby wam zniszczono wasze własne paznokcie, chore jesteście?

Gość gość
Hej, ja robię sama, jest taniej i lubię też bawić się w takie rzeczy :) Pracuję najczęściej na lakierach z Makear bo są trwałe i łatwo się nakłada ;)

Gość Latoo
Wolę w salonie, bo wiem, że jest po prostu bezpieczniej i bardziej higienicznie. I już szybciej zapłacę w http://salon-estela.pl/ niż do kogoś pójdę prywatnie lub sama zrobię. Tam jest miło, mogę też przy okazji wykonać inne zabiegi, zawsze jestem zadowolona z jakości. A u "prywatnych" manicurzystek to różnie bywało. Dodatkowo zawsze długo się trzyma taka hybryda, a nie kosztuje dużo - OPI do 70 zł, ale to bardzo dobre lakiery, dodatkowo często mają jakieś promki.

Gość Grażka

Ja płacę za pedicure hybrydowy 120 w salonie HANA BEAUTY w Piasecznie i powiem wam, że pedicure jest bardzo trwały nic nie odpryskuję i nie podchodzi powietrzem.  Byłam u nich w piątek na hybrydzie i wyszło pieknie - moje nogi są gotowe do wakacji.