Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on chce tylko jednego?

Polecane posty

Gość gość

Gdy facet zaprasza na kawę, kolację, szampana mówi , że jesteś piękną kobietą , przechodzi na Ty( choc jest sporo starszy ) zwierza się , odwiedza w pracy a ma nie po drodzę... przynosi czekoladki, mówi, że troszeczkę się obawia , że polubi mnie za bardzo... "zresztą już Cię lubię za bardzo... "używa zdrobniale imienia , jest szarmancki nie nachalny , proponuje non stop podwózki do domu i to trwa już jakiś czas to co ZAKOCHAL SIĘ??? czy tylko na jednym mu zależy? co byście pomyśleli/ pomyślały?

Gość gość
spytaj mamy i wróżki jadzi.

Gość gość
podobasz mu sie

Gość gość
on mi też bardzo:) ale boje się, że tylko jednego będzie chciał a ja się już zaangażowalam

Gość gość
oj kobieto..... ile czasu to trwa?

Gość gość
Podobasz mu się. Byłaś już z nim na randce?

Gość gość
nie , bo mnie onieśmiela na tyle , że wstydzę się. Jest taka chemia między nami, świetnie nam się gada, jest taki inteligentny, dżentelmen.. zakochałam się chyba... a boje się strasznie się boje , że bedzie chciał tylko sexu...

Gość gość
a trwa to już 5 miesiąc a tak na poważnie to 3 , takie dłuższe rozmowy, flirty... powiedzial , że poczeka jak się zdecyduje z nim spotkać

Gość gość
nie zawracałby sobie du/py przez 5 miesięcy, żeby Cie tylko i wyłącznie przelecieć. dziewczyno daj mu w koncu szanse :(

Gość gość
Więc się z nim spotkaj, jak będziecie sam na am, wyczujesz czego chce. Jeśli okaże się, że seksu, to podziękujesz za znajomość. No chyba, że wolisz żyć tak jak teraz w niewiedzy i w końcu się Tobą znudzi i znajdzie inną. Uwierz, ciągłe zgrywanie niedostępnej wcale nie jest takie fajne.

Gość gość
też mi się wydaje , że nie zawracał by sobie mną glowy aż tyle... bardzo bardzo go polubiłam:) chyba za bardzo