Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skunks

LUDZIE KURDE JESTEM GEJEM !!!!

Polecane posty

Gość skunks

miałem dzisiaj sobie chętkę , by obejrzeć męską dętkę. ku't'as duży , ku't'as mały , będzie na co patrzeć w te upały !!! jestem gejem , taka prawda , lubie ciumkać jego ptaka !!! LUDZIE PAMIĘTAJCIE JESTEM GEJEM !!!!

Gość gość
pofszechny to ty ??

Gość gość
co takiego pociąga Cię w facetach ?

Gość skunks
ich ptaszek najszczególniej , nie ma to jak żylasty pałąg , lepszy niż zagrzybiała muszla !!!

Gość gość
nigdy nie czułeś pociągu do płci przeciwnej ?

Gość gość
NIGDY . Szanuje kobiece piękno które samo w sobie , pobudza męskie członki do działania , lecz ja z tych którzy się tym nie interesują . Na mnie działa drugi facet , tak będzie na wieki wieków AMEN.

Gość scunks
jakiejś durnej osobie na tym forum znowu przeszkadzam i szuka tu quorum ! co chwilę nowy nick muszę zakładać bo idiota mnie śledzi i nawet nie potrafi się podszywać ! kobiety kocham i bardzo szanuję a to BYDLE ciągle na mnie szczuje !

Gość scunks
właśnie sobie zwaliłem pod posty podszywa , bo podnieciła mnie jego BEZMYŚLNOŚĆ i DURNOTA . podszyw chcesz mi kindybała wylizać , to dawaj !!! namiary ci dać ??

Gość scunnks
i dlatego ludziska uciekają z kafe FORUM ponieważ pojawił się DEBIL i szuka tu quorum jak król pojawił się z pastwiska przylazł, nasrał tu kuupę , odlał na trawniska wszystkich powyrzuca z tego forum sam zostanie jako król tego quorum mnie nie zależy na tym aby tu być i pisać i tak to forum zwyczajnie zdycha !