Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ci sadzicie o zwiazku Amber z Deppem?

Polecane posty

Gość gość
Marzyc zawsze mozna moze i Amber Heard ma marzenia. Ale czy sie spelnia? :D Narazie gra role zycia pic na wode fotomontaz:D I nie wiem czy on jej postawil chociaz drinka wiec z zadnej kasy go nie wydoila:D Za to drinkowal milo i ostro z Angelina Jolie jak grali w Turyscie. Do rana:D Jej stawial. No ale jego lady I.M kazala mu z nia zagrac i z tego co wiem komplementowac jako dobra kolezanke po fachu;)

Gość gość
Przez jakiś czas - jak większość młodych kobiet - zastanawiała się, kim właściwie jest. Po tym jak wystąpiła razem z Nickiem (właśnie "Nickiem", nie "Nicolasem") w "Drive Angry" (2011), myślała że może sposoba jej się też ktoś inny. Na próbę dała więc polizać jakiejś lesbijce, potem próbowała 13-cm mikrusa Depp'a, ale na końcu stwierdziła że z Depp'a będzie tylko walizka pieniędzy. Więc ? Pozostają jedynie wspomnienia z "Drive Angry", butelka whisky, pogłębiające się stany depresyjne i rewolwer w szufladzie.

Gość gość
13 cm? :D haha on go w baby cry owijal dookola pasa zobacz film. Widac. A tak nosi go w ktorejs z nogawek:D przed kolano :P

Gość gość
Wedlug mnie to oni powinni zrobic film w ktorym on bedzie chodzil z berlem i korona. A Amber z Vanessa beda sie naparzac na macie a on bedzie stal i slal calusy i listy milosne do I.M my love my Angel;) hahaha...