Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ci sadzicie o zwiazku Amber z Deppem?

Polecane posty

Gość gość

Wedlug mnie to ona chce go ewidetnie oskubac do naga :D Heh dziwi mnie, ze facet z takim doswiadczeniem zyciowym dal sie tak latwo oszuac. Jak mogl nie podpisac interycyzy

Gość gość
Jak mógł zostawić fajną kobietę z którą ma dzieci i z którą nie miał nawet ślubu i intercyzy? :D

Gość gość
Amber gra teraz rolę życia. Jak dobrze zagra to będzie ustawiona do śmierci. Przecież ona jest lesbijką. Była w długoletnim związku z kobietą. I co? Nagle jej się odmieniło jak poznała Deppa. A może penis za którym stały OLBRZYMIE pieniądze przestał być nagle obrzydliwy.... :P

Gość gość
Czytalam, ze dostanie minimum 20mln$ :D A jej roczne zarobki to ok 200tys $. Ustawila sie zatem do konca zycia, po trupach do celu

Gość gość
Na miejscu Deppa zleciłbym jej zabójstwo :classic_cool:

Gość gość
@gość 19.07 Nie róbcie z Vanessy świętej. Może nie prała brudów. Może nie latała po gazetach wylewać gorzkie żale... ale prawda jest taka, że Johnny zostawił jej olbrzymie pieniądze. O tym się nie mówi ale ustawił ją do końca życia. Z tą różnicą, że zrobił to z własnej woli (albo poczucia winy)... Jednak nie uniosła się dumą, tylko wzięła co dawał...

Gość gość
Młoda, otwarta na eksperymenty, świeżutka cip/cia, to facet zwariował ! 90% zwariowałoby, niestety. A że ma rozbuchane ego to nie zauważył podstępu.

Gość gość
Olbrzymie pieniadze i chodzi tak byle jak ubrana:D? Mysle ze nie byla swieta latala tu i tam mimo zwiazku i wziela co dawal bez prania brudow;)

Gość gość
O zwiazku filmowym? Taki sobie... mogli byc bardziej namietni nie sztuczni. Juz lepiej wypadl zwiazek Angelina Jolie Z Deppem. O wiele gorecej.

Gość gość
Biedna nie była, więc nie musiał jej ustawiać. Jeśli wzięła, to miała rację, bo żyli długo i wychowuje jego dzieci. Nie twierdzę, że jest święta, ale zawsze mi się podobała, więc może nie jestem obiektywny. Poza tym, żył z nią bez ślubu, z cwaniarą wziął ślub? Ja się pytam po co? :D:D:D Jakby miał rozum, to by ja przetrzymał i laska odpuściłaby. Paradis była z nim bo chciała być, bez ślubu. Coś w tym zgrzyta. Dureń z niego i tyle. Co nie znaczy, że na tę durnotę, go nie stać. Ma kasę niech płaci. Miałby łeb na karku, to by sobie poużywał i samo by się skończyło. Po co mu to małżeństwo? :D

Gość gość
Przypadek jak z ksiazki, podstarzaly facet z kasa i potencjalem zakochuje sie w o polowe mlodszej podrzednej aktoreczce, nawet z milosci nie podpisuje interycyzy a ta go przy pierwszej lepszej okazji kop w d**e. Amber spotykala sie z nim od 2012, ale dopiero rok po slubie go zostawila :D Co za przypadek! Teraz jest nie tylko popularna ale i niedlugo bedzie bajecznie bogata

Gość gość
Tez mi sie podobala wiec tez moze byc u mnie brak obiektywizmu. Ale ona nie byla ustawiona. Nie pracowala. Dopiero jak ja zostawil zaczela czynnie brac udzial w filmach reklamach i na wydawaniu plyt. No ale do gazet musiala cos rzec. Jedno slowo chociaz na pytanie ze im nie wyszlo . Jakas odpowiedz musiala podac.

Gość gość
Piszecie teraz o Vanessie? Jak Vanessa zaczela sie spotykac z Deppem w latach 90 to byla bardzo popularna, pamietam bo bylam w tym czasie nastolatka. Wiadomo, ze nie tak jak Depp, ale miala kontrakty reklamowe miedzy innymi dla chanel i nagrywala plyty, nie byla biedna.

Gość gość
Ja tam nie wiem ale imie to on publicznie podaje inne od wielu lat. I ma takie tytoniowe tatuaze na dloniach. IsaBelle Marie..to nie brzmi jak Amber za c***a:D. Czytam interviu z nim to wiem. Nie wiem skad ta nagonka z ta lesbijka:D to naklejanie glow:D za c***a nie rozumiem a jestem jej;) kolega

Gość gość
A ile z takiej plytki i chanel mogla miec? Nagrala mniej plyt niz Gorniak. Dopiero po rozwodzie wziela d**e w troki i gra corocznie w filmie i reklamy. Dopiero;)!

Gość gość
No w 2012 mial fotke mlodej dziewczyny na szyi...dlugie ciemne wlosy okulary podobna byla bardziej do Edyty Gorniak niz Vanessy czy Amber:D za c***a tego nie rozumiem:D facet nosi imie i wizerunek innej kobiety a na tapecie ma wpisana Amber:D Nawet jego dzieci mowia ze lady taty ma niewiele wiecej cm wzrostu niz one i ma dluuuuugie czarne wlosy! I ze tato umie jej jezyk....I ze ma inicjaly I. M . Czemu gazety wciskaja mu te lesbije? Amber? Juz lepsza Jolie jako bisex niz ona:D

Gość gość
Ja wiem tylko jedno. Jak się ma już tyle lat, jak ten Depp i przeżyło się kawałek czasu z jedną kobietą i wspólnymi dziećmi, zupełnie bez ślubu, to trzeba być DURNIEM, żeby na stare lata brać ślub z młodą laską. PO CO? Żeby podzielić majątek, który siłą rzeczy powinien przypaść dzieciom? Mógł sobie ją bzykać, ale małżeństwo? :D Widocznie nieźle go sobie okręciła :D

Gość gość
nic nie sadze, nie obchodzi mnie to

Gość gość
Za mlodu tez bral slib spytaj sie po co :D jak 90% w tym wieku go nie bierze. Zyje na karte rowerowa:D Zreszta on sie jeszcze nie ozenil:D on ma w planach: slub dzieci. Tylko jeszcze nic nie zrobil w tym kierunku. Duzo mowi malo robi. Kiedys duzo robil malo mowil:D

Gość gość
On nie ma majatku. Wszystko przepil i przegral w hazard + gielda!

Gość gość
Ze to pic na wode! Pismaki na tym zarabiaja a facet siedzi sobie u innej czarnulki i gr***aja sobie:D

Gość gość
majatek Deepa wyceniany jest na 400mil dolcow, a Amber w sadzie LA bez intercyzy dostanie polowe :P co o niej sadze? zwykly gold digger i tyle, marna aktoreczka, jak ktos napisal juz wyzej: gra role zycia' teraz. Deep totalnie na starosc zgupial i niestety ma to co ma, choc nie uwazam, by prawo w Hollywood bylo uczuciwe przy podzaialach majatku :O

Gość gość
Jaki majatek deppa? Na jakiej podstawie oni to wyceniaja? Kto widzial jego dolce tylko on sam :P hahaha.......On juz byl nie milionerem a bilionerem i stracil to wszystko w hazardzie. Teraz ledwo 60 mln ma i to ledwo ledwo.

Gość gość
Kate moss tez na stare lata wyszla za maz i co? I nic zyja sobie. Ach co to bylby za slub gdyby ozenili sie w latach 90 moss i depp;) bajera

Gość gość
Nic nie sądzę. Nie znam ich. To co wypisują brukowce mnie nie interesuje. Wy się sądźcie tumany bo czyjeś życie jest takie ważne....Co za idioci!

Gość gość
400 mln to chyba same nieruchomosci:D a to co ma w metalowej skarpecie szwajcarskiej to jego majatek:D tylko on wie ile tego. Skryty facet. Nie pochwalil sie ze byl przez sekunde bilionerem:D haha...

Gość gość
płytki związek płytkich ludzi, ale wierzę w to, że ją pobił (dostał zakaz zbliżania się więc sąd też uwierzył). Stary, zgrzybiały ćpun :/

Gość gość
No ja tego nie ogarniam :D Moj kumpel byl na koncercie deppa i po wystepie dopchal sie po autograf. Gosciu w tym czasie cos gadal przez telefon. Skonczyl dal mu ten autograf a na wyswietlaczu mial jakas laske w czarnych wlosach. A jak odchodzil to kumpel zauwazyl napisy hennowe My love My Angel I. M. Za c***a tam nie bylo inicjalow A.H amber:D

Gość gość
Amber Heard lubi szybkie samochody (koniecznie Diesel z turbodaładowaniem), wielkie rewolwery (sama posiada Magnum 357) i jest zafascynowana Nicolasem Cagem. Nicolas jest już jednak zajęty, więc zrobiło jej się smutno, i żeby się pocieszyć, postanowiła wydoić z kasy Depp'a. Podchodziła go 4 lata, ale w końcu się udało. Pieniądze szczęścia nie dadzą, ale pomogą otrzeć łzy (że Nicolas jest zajęty). Rozpije się, rozbije samochód, a na końcu strzeli sobie w łeb pociskiem typu hollow-point który rozsadzi jej czaszkę.