Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny...kredyt hipoteczny..

Polecane posty

Gość gość

Mamy ok. 4700 zł przychodu miesięcznie, jesteśmy rodziną 2plus1, czy kredyt hipoteczny rzędu 200-230 tys nie wykończy nas? Przy jakich dochodach macie podobne kredyty?

Gość gość
To zalezy od miesiecznych rat. Sami musicie wiedziec, bo jeden zyj***ardziej oszczednie a inny mniej.

Gość gość
Sama jestem ciekawa...mamy podobny dochód tyle ze nas jest 2+2... Ciekawa jestem czy damy rade tak z 800-900 zl ratę... Tylko my myślimy o 100-150 tysięcy...

Wszystko zależy od warunków jakie otrzymacie. Jeżeli chcecie brać kredyt od 100 do 150 tyś przy dochodzie 4500 zł to sądzę, że powinniście sobie poradzić. Ważne aby miesięczna rata nie była bardzo wysoka. Sprawdźcie sobie ofertę IPM Kredyty http://ipm-kredyty.pl/ . Oferują przejrzyste warunki kredytów hipotecznych co jest bardzo ważne.

Gość gość
My mamy 90 tys zostało nam 9 lat spłaty zarobki 5 tys czasem 5300 i średnio nam się żyje rata 600

Gość gość
My mamy dochód 5.500jedno dziecko rata 1.400i jest ok

Gość gość
Wszystko zalezy wlasnie od tego co dla kogo oznacza "dobre zycie" Jeden chce miec mieszkanie na wypasie, samochód, super ciuchy, wypady na miasto, wakacje zagraniczne, gadżety itd. Inny odpuści sobie wypasione sprzęty, wakacje zagraniczne itd. Generalnie jesli rata kredytu bedzie wynosiła ok 800 zł i czynsz jakies 600zl to zaczyna sie robić mało ciekawie. Trzeba doliczyć paliwo, żywność, chemię i inne środki, telefony, internet, tv, raz na mc fryzjera/kosmetyczkę, ubrania, gaz, prąd i zbiera sie pokaźna suma. Wtedy wystarczy wam na zycie ale bez szaleństw i z ołówkiem w ręku-rozplanować posiłki itd.

Gość gość
Jak nie ma gdzie mieszkac to trzeba brac na co czekac?orzed dziecmi sie mydli o kredycie...tylko oamuetaj ze jak blok to czynsz ok 500i oplaty...900 plus czynsz ok 1300 nawet wiecej

Gość gość
Ja mam 960 kredytu a ok 600oplat latwo nie jest u tona 25lat

Gość gość
My mamy kredyt 240 tys. Rata 1400 zł zarobki łącznie 7000 tys i nie jest lekko. Bo i opłaty spore i życie. Rodzina 2+2.