Gość gość Napisano Maj 30, 2016 Witam ostatni okres miałam 27 kwietnia zawsze odstawiłam co 26 dni ....staramy się o dziecko od kwietnia w kwietniu się nieudalo 9 maja poszłam do ginekologa powiedziała że wszystko jest ok ale mam 2 małe torbiele przepisane mi duphaston na 10 dni kazała przerwać powiedziała że jak dostawie to za 2-3 dni powinnam dostac okres 19 zemdlalam źle się poczułam zrobiłam test wyszedł pozytywnie poszłam do ginekologa powiedziała mi tym razem ze ciazy niewidzi napewno niejestem w ciąży mam macice spuchnieta jak przed miesiaczka przepisala mi dalej ten lęk i kazała brać po miesiącach nadrugi dzień zrobiłam prywatnie hcg z krwi wyszło 100,8 pani położna powiedziała mi że to jakiś 3 -4 tydzien okres mi się już tydzień spuznia i poszłam do tej samej ginekoloszki z wynikiem i 4 krotnym pozytywnym testem a ona ze to nic nie znaczy to hcg przy torbielach i nawet mnie nie zbadala bo powiedziała że niema to sensu jak badała mnie tydzien temu co mam myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach