Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał121212

Nigdy nie zwiazalbym sie z kobieta, ktora nie znala swojego ojca i wychowywala

Polecane posty

Lepiej po 20 latach zostawic swoja pierwsza i dla ktorej bylo sie pierwszym, niz po 20 minutach taka dla ktorym bylo sie ktoryms z kolei.

Gość gość
. Zmien majtki,mama Ci ich nie upierze. :--) mixogin na babskim forum ,kolejna forma uposledzenia.

Gość gość
Ty przesiadujesz tu caly czas :-) nie czujesz jakie to zalosne,facet na babskim forum piszacy wkolko o dziewicach? :-) Tak na marginesie nawet nie wiem co to jest roxa,moze Ty tam zagladasz skoro wiesz co tam jest :-) ale spoko,nie dziwie sie bo tylko to Ci zostalo :-) mam meza,ktorego kocham i prowadzimy udane zycie seksualne ,co dla Ciebie jest abstrakcja :-) wiec zmien majtki a ja lece bo nie mam juz czasu. Niewiele strace bo kiedy tu nie zajrze Ty wciaz piszesz to samo. Nudy :-)

Gość gość
Kurwa w tych czasach każdy wieży w psychologów psychiatrów którzy maca we łbach. A idioci we wszystko wieża he he

Gość gość
A ja prowadzę nieudane życie seksualne przez ojca. I nie zwiaze się nigdy z napalencem seksualnym aby nie niszczył psychiki mojej córce. Nie chcę aby patrzyła na to. Faceci to chuje niszczą dzieci swoje.

Gość Michał121212
8:20 ty widocznie tez tu stale przesiadujesz, skoro wiesz o tym, ze i ja tu stale jestem. Jasna zadna nie wie co to roxa pomimo, ze kazdy tu o tym wspomina. A meza sobie nie wymyslaj, bo i tak w niego nie uwierze. :)

Gość gość
Uważam że to straszne nie miec obojga rodziców! A w ogóle uważam że każdy z nas jak żyje, tak ustawowo powinien być zobligowany do napisania swojej autobiografii, lub skromnego pamiętnika, opowiadającego o swoim życiu po, to żeby potomni mogli mieć jeszcze większe poczucie własnej tożsamości min. Kiedy mi wpadły w ręce książki pisane przez mojego przodka stałam się innym człowiekiem!

Gość gość
Ja nie miałam ojca, ale jedyne, czego się nauczyłam przez te lata, to to, że faceci to zera, które potrafią spierdolić nawet po kilku latach małżeństwa, bo te pizdy boją się umierającej żony. Gardzę mężczyznami, nie są nic warci.

10:00 o wlasnie o tym mowa. Mamy tu kandydatke na samotna matke, ktora w dziecinstwie zostala skrzywdzona przez patologicznego ojca. Ale jako, ze chec rozmnazania sie jest wielka, to osobnik ten wybierze faceta tylko i wylacznie dawce genow, a nastepnie odda sie samotnemu macierzynstwu, poniewaz uwaza, zr tak jest slusznie. :)

A potem dzieci tej skrzywdzonej emocjonalnie dziewczynki z 10:00 beda powielac jej schemat i tak gowniana spirala patologi bedzie sie nakrecac i nakrecac i nakrecac...

Gość gość
Michalku ,Ciebie nie trudno nie zauwazyc na kafe bo tylko Ty piszesz o dziewicach :-) zazdroscisz ludziom udanego zycia bo Jestes tylko frustratem seksualnym,ktory wyzywa sie na kobietach za to,ze go matka opuscila a kobiety nie zwracaja na Niego uwagi. Sam kiedys pisales,ze jakbys byl kobieta to bys sie puszczal i im zazdroscisz :-) rozdwojenie jazni masz? Jedyna osoba ktora tu wypisuje o roksie Jestes Ty,to jak to jest,ze taki swiety prawiczek takie brzydkie strony zna ? :-)

Gość gość
Jestes p*****lniety i tyle w temacie :-).

Gość gość
Tez to czytalam jak pisales,ze Chcialbys byc kobieta i sie puszczac,tak jak pisales o pryszczach na doopie...z****** klamczuchu. Naucz sie pisac, analfabeto.

Qrwa co za idiotki. :D wy jestescie tak tepe, ze nie potraficie wejsc na profil i odroznic podszywa? :D jakim cudem wy jeszcze zyjecie?

Gość gość
10:29. To nie ja sie dowartosciowuje na babskim forum :-) jestem kobieta i wchodze na forum dla kobiet a Ty kim Jestes? Znajdz meskie forum i tam szukaj podobnych do Ciebie.

Gość gość
To z kim byś się nie związał nie ma znaczenia bo i tak żadna NIE CHCE CIEBIE.

Gość gość
10:32 jaasne,tak sie tlumacz idioto :-) prawda Cie boli,nienawidzisz kobiet i masz kompleksy. Szczekasz w sieci a w zyciu bys nie zapytal kobiety czy jest dziewica bp wiesz,ze dostalbys z liscia w ten opryszczony pysk.

Gość gość
10:37 jakby tak bylo to bys tu nie siedzial calymi dniami :-)

Gość gość
Nie zgodzę się z twoim stwierdzeniem , równie dobrze dziewczynki wychowywane przez obojga rodziców mogą wyrosnąć na kaleki życiowe, a w dzisiejszych czasach rzadko która dziewczyna wychodząc za mąż jest jeszcze dziewicą . Ja wychowywałam się bez ojca i przez całe życie robię wszystko tak żeby on żałował że zostawił mnie i mamę , wzorowo skończyłam szkołę , studia mam własną firmę ,kochającego męża ,troje wspaniałych dzieci duży dom i ogródek . Jedyny efekt który nie wiem czy można nazwać ubocznym tej sytuacji to taki że chce mieć dużo miłości i czułości od męża chyba dlatego że nigdy nie zaznałam tego od innego mężczyzny czyt. ojca . Nigdy nie zrobię nic co spowodowałoby żeby moje dzieci wychowywały się bez ojca bo takiej pustki w życiu nic nie zastąpi . Więc nie wiem czy możesz powiedzieć że każda dziewczyna wychowywana przez matkę jest nieporadna życiowo i się puszcza !

Gość gość
Michał121212 dziś Oj dzieciątko, ja tu nie widzę żadnej patologii, faceci to tylko słabe cipy, które i po 10 latach małżeństwa boją się wszechogarniającej śmierci w domu. I nie bluźnij, bo nawet wspólnego psa bym sobie nie sprawiła z jakimś facetem, a poza tym, to nie mam zamiaru rodzić dziecka, ja mogę umrzeć w samotności, ale nie pozwolę dzieciakowi patrzeć, jak umieram, jak moja matka. Ty też byś spierdolił (pomijając fakt, że nie będziesz miał kobiety z takim podejściem, no chyba, że metodami Fritzla :D) ludzie to tylko słabe zwierzęta, 5 minut na onkologii, neurologii, czy np. OIOM-ie jest ledwo do wytrzymania, a co dopiero mieć własny oddział w domu, ale co ty gówniarzu możesz wiedzieć o cierpieniu i śmierci? Ty dzieciak jesteś i nie masz pojęcia o prawdziwym życiu, bo błony dziewicze masz przyklejone na oczy, jak jakieś klapki, dla ciebie, to nawet wycie z bólu, bez dostępu do morfiny jest niczym, w porównaniu z brakiem mitycznej błonki. Dorośniesz, zaznasz trochę prawdziwego życia (chociaż to będzie trudne, jeśli podobno siedzisz tu całymi dniami) i zobaczysz, co to prawdziwe życie, a nie jakaś sielanka, gdzie nietknięte niewiasty biegają po polanie.

Gość gość
10:42 Do Niego i tak nie dociera sens Twoich slow, wyznaje swoje prawdy a reszta ludzkosci zyje w klamstwie. Zaraz pewnie Cie zapyta czy wychodzac za maz bylas dziewica. Pisze tu,ze kobiety sie nie szanuja sprowadzajac sie do roli zabawki narzedzia ale w jego wypowiedziach szacunku tez nie widze. Sprowadzac kobiete tylko do blony. Przed oltarzem pewnie by powiedzial : "Moja blono, biore sobie Ciebie..." Nawet mi go troche szkoda.

Gość gość
gość dziś A czego innego się spodziewać po gościu, który myśli, że jego wymysły, to świat realny? Z tym ślubem, to dobre było :)

Gość gość
nie da sie zakmnąc tego dekla w jakimś wariatkowie, ilez mozna pier/dolić bez sensu jak nie o dziewicach to teraz o ojcach.Kur/wa czytać się już rych wypocin nie da.Weż sie chłopcze przyj/eb w bańkę, zoże coś się poprawi.Nie pisz o kobietach, bo uwierz instyntkowanie uciekają od wariatów, a od ciebie wali psycholem na kilometr. Czy ty piszesz o dziewicach, ojacach , gorylach to jest to tylko i wyłacznie abstrakcja, no mozę goryla w zoo jeszcze zobaczysz, bo reszta nierealna.

Gość gość
10:53 Mnie tylko zastanawia, jak on chce tą dziewicę, znaleźć, skoro ma 30 lat. Jak jakąś znajdzie, to będzie miał może 45, a szukałby po nastolatkach. Bardziej szkoda powinno Ci być jego potencjalnej kobiety, bo sam wspominał, że laska ma się nie rozwijać, ma siedzieć w domu przy garach i gromadce dzieci. Przy takiej różnicy wieku, to serio dziewczę nieźle się wpakuje, bo jemu będzie wszystko jedno, prawie na półmetku, a czas nagli, a ona dopiero na początku życia. Co gorsza, on przenosi na każdą kobietę obraz matki, która go zostawiła, jak sam wspominał, więc nawet na własną żonę będze pluć, bo to też będzie obraz matki, tylko w młodszym ciele.

Gość gość
11:17 nawet nie szuka,ma swiadomosc,ze nie znajdzie. Jego wymarzona dziewica nawet by na Niego nie splunela.