Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestało mi zależeć na ślubie?

Polecane posty

Gość gość

Związek prawie 6 letni, od 2 lat zareczeni, w ciagu 2 lat byly rozmowy o slubie, z ktorych nic nie wynikalo, zero konkretow, jak ja zaczynalam temat, on szybko go urywal, albo zartowal, mijalismy sie z tym tematem. bylo mi przykro, znajomi sie zareczaja, organizuja sluby, mieszkanai kupuja itp a my zatrzymalismy sie w martwym punkcie. Nie odczuwam entuzjazmu gdy on wspomina teraz o slubie i o tym ze wkrotce bede jego zona. Na dzien dzisijeszy zobojetnialam na to wszystko i chyba przestalo mi zalezec na slubie.. Dlaczego?

Gość gość
zaczęliście już jakieś przygotowania?

Gość gość
jakis czas temu ogladalismy sale ale to bylo zima, do tej pory nie mamy zadnej zarezerwowanej, nic a nic..

Gość gość
czyli on jednak tylko gada ale nie działa, tak?

Gość gość
Tak dokladnie, nie tak to sobie wszystko wyobrazalam, nie czuje sie kochana, szczesliwa ehh co robic? Byla któraś z was w takiej sytuacji?

Gość gość
i on niby chce, bo mowi ze trzeba juz organizowac, ale ja nie czuje tego ;/

Gość gość
Moze to nie ten?

Gość gość
*i on niby chce, bo mowi ze trzeba juz organizowac, ale ja nie czuje tego ;/ edit: i on niby chce, bo mowi ze trzeba juz organizowac, ale ja nie czuje, zeby on bardzo tego chcial i ja zobojetnialam ehh

Gość gość
Dziwne. Dla mnie zaręczyny oznaczają przygotowania do ślubu a tymczasem okazuje się, że wcale niekoniecznie. Niektórzy tkwią w tym stanie kilka lat.

Gość gość
może czas się rozstać? On Ciebie nie szanuje..

Gość gość
gość dziś Dziwne. Dla mnie zaręczyny oznaczają przygotowania do ślubu a tymczasem okazuje się, że wcale niekoniecznie. Niektórzy tkwią w tym stanie kilka lat. xxx to ty nie wiesz, że dzisiaj daje się pierścionek właśnie po to, żeby się nie żenić? ona dostaje pierścionek i ma trzymać gębę krótko - przecież były zaręczyny, więc niech już nie truje tyłka - pan i władca przecież wykosztował się na pierścionek więc niech się baba cieszy

Gość gość
Kolejna, która nie czuje się kochana bez papierka. Jak jest papierek, to czuje się kochana, a jak nie ma, to co tam te wszystkie lata razem, nieważne...

Gość gość
U mnie tak samo 5 lat żadnych zaręczyn nic, jak zapytałam go o ślub to cytuje "jak chcesz to możemy iść i wziasc " przykre to jest i powiem Ci ze ja też zobojętniałam nic nie pytam on tez nic nie mówi na ten temat przykre to jest bo jakoś inni faceci potrafią wziąć ślub zakładać rodziny itd :-(

Gość gość
ja autorka NO bardzo przykre to jest, uwazam ze nie maco tkwic w takim stanie bo czas leci, i w koncu trzeba podjac decyzje odnosnie przyszlosci zwiazku :( a taka stagnacja i brak decyzji do niczego nie prowadzi..

Gość gość
po sześcioletniej jeździe próbnej to się zmienia pojazd na nowy a nie myśli o zbudowaniu dla niego garażu

Gość gość
A ja co ja mam powiedzieć ja jestem w związku 8 lat nie oświadczył mi się nawet też nie czuję się kochana i szczęśliwa

Gość gość
madry facet bierze slub do 24 roku zycia albo po 40,w innym wieku jest frajerem dla kobiety, bo taka kobieta w wieku 30 lat, po kilku latach przelotnych zwiazkow i seksu bez zobowiazan szuka wlasnie frajera aby zalozyc rodzine i miec dzieci bo z tymi kolesiami od seksu bez zobowiazan nie wezmie slubu bo oni nie chca i nie sa na tyle glupi jak ten frajer co ma 30 lat

Gość gość
Cytuję mojego faceta " po co chcesz mnie obrączkować co to ja gołąb jestem " Tyle w tym temacie...przykre :-(

Gość gość
Dziewczyny miejcie trochę charakteru i zostawcie tych idiotów.

Gość gość
Masz to na co godzisz się.