Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna sprawa

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie pewna sprawa a mianowicie Facet wysyła nagie swoje zdjecia do mnie podkreslam nie jestesmy razem to dopiero poczatek znajomosci. Jak to odebrac pytanie do Mezczyzn

Gość gość
Myślę... myślę... i dochodzę do wniosku że to jakiś buras któryi chce cię przelecieć

Gość gość
To najbardziej brałam pod uwage ale jeszcze chcialam poczytac opinie innych ;-)

Gość gość
ja uważam że to zwykły psychol i jak najszybciej zakończ te znajomość. Świr, ktory każdej pewnie wysyla takie zdjęcia... odpuść sobie. Chyba że to dla Ciebie normalne skoro sie zastanawiasz....

Gość gość
spokojnie zwyczajnie chciałam poczytac innych opinie. Dla mnie to nienormalne tez uzanalam ze ma nie pokoleji z lbem ;-)

Gość gość
facet chce byś dokonała świadomego wyboru. nie ma przed tobą nic do ukrycia

Gość gość
Ja uznalam ze to psychol no sorry nikt normalny nie bedzie wysylal swoich zdjec nagich do osoby nieznajomej ( twierdzi ze sa tylko dla mnie ) nie sadze pewnie kazda je dostaje czeka na szybki numerek ot filozofia :-)

Gość gość
Trudna? Zależy od własnego podejścia. Ja lubię odkrywać powoli. Też kiedyś poznałam takiego napaleńca co po kilku spotkanich chiał się pochwalić swoimi klejnotami a mnie od razu TO w nim odrzuciło. W necie nic nie ginie i za Chiny nikomu nie wysłałabym swoich, tak intymnych zdjęć. Dla niektórych to taka normalka jak przełykanie śliny.

Gość gość
jestem psycholka i dewotka. facet chce cię zachęcić , pokazać ci się a ty na forach narzekasz. wg mnie to on cie wyróżnił , że wysyła ci swoje intymne foty. ale głupia zakłamana k***a z ciebie i tyle!

Gość gość
Nudna sprawaaaa,zbok i psychol

Gość gość
nie no cudowna zacheta chyba dla jednorazowek :D