Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golarka Braun na prezent dla taty

Polecane posty

identyczną dostał mój tato na 60 urodzinki :D nie w sferisie tylko na allegro, ale nie pamietam jaka cena :P

Gość gość
Sferis spam alert!

Gość Mirek41
Ja niedawno dostałem od żony golarkę Braun z serii 9 i jestem bardzo zadowolony. Unikalna technologia Syncro Sonic bardzo ułatwia golenie nawet w trudno dostępnych miejscach. Świetna golarka dla tych, którzy mają trudny w utrzymaniu zarost.

Gość fronter
Braun robi bardzo dobre golarki więc na pewno prezent będzie udany. Ja akurat posiadam golarkę z serii 9. Kupiłem ją ze względu na technologię Syncro Sonic. Żadna inna golarka nie wykorzystuje tej technologi, a pozwala ona na bardzo dokładne golenie w każdym miejscu i niezależnie od gęstości zarostu. Dla mnie to jest bardzo ważne.

Gość gość
ja mam golarke philipsa i nie narzekam .. NAwet telwizor philips u mnie był w domu przez 10 lat

Gość selenema
no ta 9-tka to już prawdziwa machina. fajnie, że w końcu maszynka, której wystarczy pojedynczy ruch, bo specjalnie zaprojektowana głowica wychwytuje włoski leżące płasko i też te wyrastające w różnych kierunkach, więc nie trzeba się gimnastykować tak mocno

Gość gość
Golarka to zawsze świetny pomysł na prezent, ja używam Panasonica, którego kupiła mi dziewczyna od kilku lat. Golarka bardzo dobra, świetnie strzyże i nigdy nie miałem z nią problemów.