Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacyjny kurs angielskiego w tfls warszawa

Polecane posty

Gość gość

musze szybko nadrobic angielski. kto chodził i moze cos mi powiedziec? Mają niskie ceny wiec oferta wyjade się ciekawa

Gość gość
fajna sprawa

Gość gość
Potwierdzam, chodziłam i jestem zadowolona

Gość gość
Ciekawe czy w tym roku tez będą takie kursy?

Gość gość
Mam nadzieje, że tak. W zeszłym roku uczęszczałam na intensywny kurs z j. niemieckiego, który świetnie przygotował mnie do wyjazdu za granicę!

Gość gość
Byłam na wakacyjnym kursie angielskiego w TFLS. Bardzo mi się podobał, bo zajęcia były bardzo fajnie prowadzone. W TFLS pracują super lektorzy - polecam.

Gość gość
Dzwoniłam ostatnio do tej szkoły. Fajna oferta, warta zastanowienia

Gość gość
Zdecydowałam się na TFLS - intensywne kursy. I szczerze mówiąc wiele mi dały i bardzo sie przydały! na prawdę fajna szkoła!

Gość gość
Chodze do tfls i jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Zajęcia w małych grupach, lektor ma dobre podejście do grupy, jest wymagający i trochę nas ciśnie, ale fajnie tłumaczy i mobilizuje do nauki.

Gość gość
W TFLS jest teraz dobra oferta kursów, bo szkoła obchodzi 25 lecie. Ja zapisałam się na wakacyjny kurs ang. za rozsądne pieniądze.

Gość gość
jestem teraz na kursie w TFLS i powiem Wam, że naprawdę warto! Mam świetną lektorkę, która poświęca nam 100 % swojej uwagi!

Gość gość
ja mieszkam w Warszawie dlatego zapisałam się do tamtejszej szkoły TFLS. Byłam już u nich na kursie i się nie zawiodłam . Bardzo dobra szkoła.

Gość gość
Chodzę do TFLS i jestem bardzo zadowolona. Szkoła TFLS spełniła moje oczekiwania. Profesjonalizm lektorów, dobre przygotowanie merytoryczne, dostosowanie do potrzeb kursanta, elastyczność oraz swoboda prowadzenia zajęć.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z nauki w TFLS. Długo szukałam szkoły językowej, która spełniałaby moje oczekiwania. Cenię szkołę za bardzo dobrą skuteczność nauki i podejście do słuchaczy. Szczerze polecam naukę w TFLS.

Gość gość
Według mnie szkola Tfls jest jedną z najlepszych warszawskich placówek. Świetnie przygotowują do egzaminów i nie tylko . Polecam konwersacje z nativem.