Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakas zona ktorej maz choruje na cukrzuce?

Polecane posty

Gość gość

Chcialam pogadac i zapytac o pare rzeczy. Nie radze sobie z moim mezem. Nie kontroluje cukrow. Wiezie mnie i dziecko samochodem i traci prawie przytomnosc. Nie slucha mnie. Olewa cukrzyce i udaje ze jest zdrowy. Swiadomie za niego wyszlam. Z nastawieniem ze bede go wspierac w chorobie ale mam tolerowac jak on to nagminnie zaniedbuje? Dzis zrobialam mu awanture. Moze terapia szokowa na niego wplynie. Choc z drugiej strony zal mi go. I siebie tez obwiniam ze powinnam go bardziej pilnowac. Ze nie powinnam go zaganiac do obowiazkow domowych bo on chory a ja nie. :-(

Gość gość
Do tego wiele sie zmienilo miedzy nami. Chcialbym choc czasem poczuc sie jak na poczatku zwiazku. Psuje sie coraz bardziej miedzy nami. Chce to ratowac pomoc mu w chorobie dla jego i mojego dobra ale przede wszystkim chce zeby nasza coreczka byla szczesliwa. Zeby miala udane dzoecinstwo..

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Jak Wam sie zyje? Jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
Porusze tylko kilka kwestii. Wyszlas za maz za chorego czlowieka, wiec z pewniscia wiedzialas przed slubem, ze on nie dba o swoje zdrowie. Wiec po co? To bardzo zle, bo cukrzyca jest bardzo grozna choroba. Po takim numerze z prowadzeniem samochodu ja juz bym z nim nigdzie nie pojechala, a juz na pewno nie dalabym mu wozic dziecka. O swoje zdrowie to przede wszystkim on powinien bdac, a nie ty. Ty go mozesz wspierac i pomagac, a nie wyreczac go w leczeniu. Generalnie, z cukrzykiem mozna bez wiekszych problemow zyc, pod warunkiem, ze jest rozsadnym czlowiekiem. Twoj maz - wybacz - jest idiota - a to zle wrozy i jemu, i tobie. Mam dla cienie jedna rade. Zajmij sie soba i dzieckiem. I inwestuj w wasza przyszlosc. Twoj maz przyszlosci nie ma. Sorry.

Gość gość
jak nie będzie dbał o siebie to mu kuśka przestanie stawać. To akurat jest baaaardzo częste u cukrzyków. A co do niedocukrzeń to debil. Nie może przed jazdą się zmierzyć? Masakra. Nie wsiadłabym z nim do auta.