Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego on ze mną jest?

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy ze sobą od prawie roku, od dwóch miesięcy mieszkamy razem. Na poczatku weekendy, wyjazdy, koncerty, kwiaty a teraz "nie chce mi się". Gdy miał problemy np finansowe mógł na mnie liczyć, problemy z pracą - tez pomogłam i zawsze bylam przy nim. A on...hmm...w drugą stronę to nie działa. Nie wymagam Bóg wie czego. A on wiecej obiecuje niz faktycznie robi. Boli czasem takie podejście"mnie to nudzi" "tego nie chce"...dodam ze mamy po 29 i 35 lat. Za każdy razem zmęczony, zero radości z zycia.

Gość gość
Starał się bo chciał Cię zdobyć, a teraz skoro już ma co chciał spoczął na laurach, już nie musi się starać. Mężczyźni lubią gonić króliczka, a on go już złapał. Jest Ciebie pewien w 100%. Zawsze pomocna, oddana, gotowa by Mu pomóc, więc po co się starać. Widzi jak Ci zależy na Nim, na związku i już teraz nic nie musi.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę czuje, co mysli, jak Wam sie ułozy w przyszłosci napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna i odpowie na każdą Twoją wątpliwość. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl