Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowód na zboczenie barona pancernego

Polecane posty

Gość gość

Tak bnaron pancerny pisze o stopach 14latki a nawet 13latki bo przyznał, że jej stopy spodobały mu się rok temu. Dla mnie psychiczny pedofil. Powiedziałem jej na koniec, że ma przecudne stopki i przepięknymi długimi paluszkami, co zauważyłem już wcześniej, i że szkoda w takie upały wkładać te piękne stopki do sportowego obuwia, w pełni krytego, nawet jeśli to buty z naszytym logo najka.Spojrzała mi natychmiast w oczy, jakby chciała wybadać czy mówię poważnie, czy żarty sobie stroję. Mówiłem poważnie. Jedną z cech mojej żoneczki są właśnie wąskie stopki z długimi paluszkami, które uwielbiam ssać i całować, a to dziewczę miało stopki ukształtowane w bardzo podobnym stylu. Ja od zawsze zwracałem uwagę na ten element kobiecego ciała. Ona chyba wyczytała autentyczny zachwyt z mych oczu bo natychmiast uciekła wzrokiem gdzieś w bok, jakby w długiej linii poręczy szukała wybawienia ze speszona mieszającego się z zadowoleniem wywołanym niecodziennym komplementem. Nie musiałem zgadywać, by wiedzieć, że jestem pierwszą osobą, pierwszym mężczyzną, który tak pochlebnie wyraził się o jej stopkach. - Są piękne i uwierz mi, w zwykłych sandałach o wiele lepiej byś wyglądała niż w tych drogich najkach - skwitowałem na koniec schodząc już po schodach i zostawiając na półpiętrze lekko oniemiałe z wrażenia dziewczę. Cholera, dobry jestem w gadce-szmatce, pomyślałem z ukontentowaniem. A ludzie się dziwią, jakim cudem zdobyłem młodą żoneczkę. A jeśli szokuje cię ten wiek czternastu lat to pozwól, że zszokuję cię jeszcze bardziej. Mi te stopki spodobały się dobry rok temu, ubiegłego lata, a ściślej rzecz ujmując pomalowane we wzorki paznokcie spodobały się mojej żonce. - Sama malujesz? - zaciekawiła się żonka. Dziewczę zmróżyło oczka patrząc pod słońce jak przechodzimy tuż obok ławki na której siedziała. Jedną bosą stopę miała opartą piętą o krawędź ławki, a długie paluszki tkwiły wyprostowane w powietrzu. Już wtedy zwróciłem uwagę na bardzo kształtny ich zarys. - Nie - zaprzeczyła uśmiechając się na dzieńdobry. - Siostra mi maluje. - Ładnie - oceniła żona. - Ładnie - powtórzyłem jak echo chociaż prawdę powiedziawszy nie jestem zwolennikiem malowania paznokci.

Gość gość
Za dlugie nie chce mi sie tyle czytac mozesz to jakos strescic?

Gość gość
Stary oblech ślini się na widok dziecięcych nóg.

Gość gość
raczej dowód na pedofilie a nie zwykle zboczenie

Gość wwwwwwwwwwwwwww
Przeczytalam i nie widze tu zboczenia.

Gość gość
oblesne to jest. I nie chodzi o stopy i to czy 14 lat, bo może faktycznie stopy wybitnej urody. Obleśne jest to ekscytowanie się własną dominacja nad emocjami jakiejś małolaty, to podniecenie jej reakcja i tym ze proszę jaki jestem super, młode d...potrafię zbajerować aż maja mokro i do końca zycia będa wspominać moja akcję bo byłem pierwszy itp, itd. Obleśne

Gość gość
kwestia kontekstu, na plazy naturystów poza wyjątkami, są ludzie którzy rozumieja kontekst i nie patrzą na siebie jak na obiekty seksualne, zaczepianie małolat po ciemnych klatkach schodowych zeby sie ekscytować ich zaskoczeniem jest obrzydliwe

Gość gość
WTF? Jaka domiacja? Jakie ekscytowanie się? To jest właśnie efekt czytania zdań wyrwanych z kontektu. tyle wystarczy, dorzucić do tego trzeba jeszcze te akcje z opisem seksu z żona, jak robi laskę bo tego chcesz itp . I niewiele trzeba żeby sie zorientować, ze obleśny stary satyr z ciebie

Gość gość
Baron taki moralista a tu na plaze z golymi babami :D

Gość gość
STraszne i ty tam wchodzisz i to oglądasz?

Gość gość
Baron lub jak kto woli dawny Prowokator nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ze forma twojej narracji bardzo zniechęca ludzi (zwłaszcza kobiety) do prawicowych poglądów Sama takie mam i robisz nam negatywną autoreklamę niczym kolejna Pawłowicz prawicy lub ta z serduszkiem na głowie feministkom nie masz wyczucia czy o co chodzi?

Gość gość
gość dziś Baron lub jak kto woli dawny Prowokator nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ze forma twojej narracji bardzo zniechęca ludzi (zwłaszcza kobiety) do prawicowych poglądów Sama takie mam i robisz nam negatywną autoreklamę niczym kolejna Pawłowicz prawicy lub ta z serduszkiem na głowie feministkom nie masz wyczucia czy o co chodzi? x 100% racji.

Gość gość
09:17 X Trafione w sedno. X Masz coś wspólnego z ciapatymi baron.