Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam towarzyszki na tydzień wakacji w lipcu

Polecane posty

Gość gość

Wymagania: - ładna, wesoła - wiek 20-25 - wzrost 165-175 - bezdzietna, bez chłopaka Wakacje w lipcu. Ja płacę. Do wyboru: Hiszpania, Włochy, Chorwacja, Portugalia, Albania, Bułgaria. Czyli smażenie się w kurortach w opcji All Inclusive.

Gość gość12344321
A Ty te wymagania spełniasz :P bo co się ma ładna babka męczyć z jakimś burakiem

Gość gość
Wymagania dla ciebie: - 25-30 lat - 185-190 cm wzrostu - 80-90kg (mięśnie, nie tłuszcz) - muskularny - mega ciacho, przystojny - ładne włosy - zadbany

Gość gość
Moje wymagania - brunet - 180 - 195 cm - wyksztalcony - 20- 28 lat - bezdzietny - bez tatuazy - przystojny - inteligenty

Gość gość
wciskasz kit. gdybyś tak wyglądał nie miałbyś kłopotu z narybkiem o każdej porze roku, miejscu i godzinie :P

Gość gość
Spełniam wymagania wasze

Gość gość
08:44 Spełniam podaj kontakt

Gość gość
08:44 Spełniam podaj kontakt X A widzisz dla mnie nie liczy się tylko wygląd :P dlatego zrezygnuję To, że jestem piękną kobietą nie oznacza, że poszukuję mężczyzny ideału. Raczej na wakacyjny wypad wybrałabym faceta z mega poczuciem humoru, szczerego, inteligentnego..., ale życzę powodzenia w poszukiwaniach.