Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukałam dowodów zdrady znalazłam dowody miłości i czegoś szokującego

Polecane posty

Gość gość

Czułam , że coś jest nie tak. Mój facet zaczął się dziwnie zachowywać, znikać, imprezować do białego rana. Myślałam, że mnie zdradza.Rozmawiałam z nim o tym, ale twierdził, że jestem jego pierwszą i jedyną kobietą, ze mnie kocha. Powiedział, że ma swoje problemy ale nie może mnie nimi obciążać, że powie jak będzie gotowy. Niestety nie mogłam już tego wszystkiego znieść i postanowiłam przejrzeć jego telefon(wiem, że tonie fair). Nie znalazłam niczego niepokąjącego, zadnego smsa od kobiety, zadnych połączeń, za to dziwne smsy od kolegów. W zdjęciach i filmikach też nic podejrzanego....ale coś mnie tknęło i zajrzałam do notatek, a tam....mój facet pisał coś w rodzaju pamiętnika. Notatki co kilka dni, a w nich pisał o tym, jak mnie kocha, jak nie wyobraża sobie życia beze mnie, że trzymam go w ryzach, jestem jego ostoja, jaki jest szczęśliwy, że mnie ma. Było tam coś jeszcze....pisał o tych imprezach i swojej walce z narkotykami. O swojej wściekłości na samego siebie, o tym, że nie chce brać a jednak nie zawsze może się powstrzymać.O tym, że ma świadomość, że zawiódł,że mnie rani, że nie wie, jak mi o tym powiedzieć, bo boi się , że odejdę,że tylko miłość do mnie sprawia, że potrafi jednak przezwyciężyć nałóg. Pamiętam, jak kiedyś rozmawialismy o narkotykach, jak kazał mi obiecać, że nigdy tego świństwa nie wezmę, że to zło. Teraz wiem, że chciał mnie chronic. Ale co ja mam teraz zrobić? Przyznać się , ze przeczytałam jego myśli, od dwóch tygodni jest lepiej, pokazuje jak mnie kocha i szuka u mnie wsparcia, mówi, ze jest mu źle, ale zataja problem. Jestem załamana, kocham go ale nie wiem co z tym wszystkim zrobić.

Gość gość
może warto zawalczyć o tą miłość...

Gość gość
Więc nie bierze, czy bierze?

Gość gość
Ma momenty załamania, kiedy zapali zioło z kolegami, tyle wyczytałam, kilka miesięcy temu wziął mefedron.

Gość gość
Jeśli nie zmieni towarzystwa, bo bardzo możliwe, ze znowu wpadnie w nałóg. Już Ci współczuję, miałam w otoczeniu osobę, która brała i robi to nadal, straszne. Gdyby wpadł w nałóg, zostawiłabym go, bo to Cię wykończy.

Gość gość
To jest tak, jak z alkoholikiem, żeby poradził sobie z nałogiem, musi zostać sam. Gdy tylko zacznie brać, ja bym się spakowała i go zostawiła.

Gość gość
Juz nie przesadzajcie, te wasze straszne narkotyki zaraz w polowie USA beda legalne 🖐️

Gość gość
Nie rozumiem sensu tego tematu. Chcesz z nim być, to bądź. Kto ci broni. To twoje życie i to ty zadecydujesz, co dalej.

Gość gość
znowu to samo prowo z siadaniem na twarzy i 16letnim prawiczkiem?

Gość gość
Jesteście pewnie młodzi każdy popełnia błędy młodości dla mnie jest fair bo sam dostrzega problem. Moim zdaniem porozmawiaj z nim szczerze nie krytykuj go wesprzyj go na pewno mu ulzy. Ja bym na twoim miejscu powiedziała ze wiem. Żeby nie robił takich głupot w przyszłości

Gość gość
to nie prowo!!!! Chciałam Porady, ludzie mają różne problemy!

Gość gość
problemy=zostawiamy frajera. Fajne podejście do ludzi!

Gość gość
slabe prowo

Gość gość
Pamiętnik w telefonie?!

Gość gość
Miłość czlowieka uzaleznionego(psychola,narkomana,pijaczyny)jest zawsze uczuciem toksycznym i współuzalezniającym,chorym.

Gość gość
jak ktos napiszę, ze liczą się dziewice, to jest ok, a jak ktoś szuka porady,to niby prowo szkoda słów

Gość gość
gość dziś Dokładnie i właśnie dlatego takiego człowieka trzeba zostawić, bo i Ciebie pociągnie na dno. Nie mam na myśli ćpania, ale współuzaleznienie.

Gość gość
jak długo jesteście ze sobą?

Gość gość
Pamietnik w telefonie?co za ściema.ilez on ma pojemnosci?i nie mialby gdzie tylko w telefonie?gdyby zgubil,zostawil np w pracy i ktos przeczytal to mialby przewalone. To kupy sie nie trzyma wiec to musi byc prowo. Poza tym uzalezniony jest bez terapii? Słabe prowo.