Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z nich moze byc ojcem pilna prosba

Polecane posty

Gość gość

Byłam 7 dni po końcu miesiączku, najpierw kochałam się z jednym i skończył w środku, a następnie, 4 dni po tym, czyli 11 dni po ostatnim krawieniu kochałam się z drugim - moim facetem. Teraz jestem w ciaży i jak to obliczyć, plisss o pomoc.

Gość gość
Hahaha! Z******ta jesteś!

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , ktory z nich jest ojcem, napisz do mojej wrozki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość dziś hahaha :)

Gość gość
Pewnie ten drugi czyli twój. Jak można dać obcemu chlopu zalać środek. K***wko

Gość gość
Za mała różnica między stosunkami, będziesz musiała zrobić badania DNA, tak to się kończy, jak się NIE myśli.

Gość gość
Hej autorko widać że początkująca z ciebie kabareciarka na poziomie raczkującym dopiero. Musisz więcej ćwiczyć, ale nie smuć się jak będziesz cięzko pracowac to może za 10 lat ci się uda kogoś wkręcić

Gość gość
Nieważne czy to prowokacja czy nie, są takie osoby co mają takie problemy i pytanie do nich. Czy wy się nie boicie chorób wenerycznych? Ja pierdziele, z obcymi facetami bez zabezpieczenia. Jak się nie boicie to kij, wasza choroba wasz problem, ale potem wracacie do partnera/męża i zarażacie Bogu winną osobę. Nie wyobrażam sobie świadomie (bo to jest świadome, jak uprawiasz seks bez zabezpieczenia to świadomie narażasz się na niebezpieczeństwo, a potem świadomie niesiesz to dalej) zarazić osobę, którą kocham, z którą żyję.

Gość gość
gość dziś Dokładnie. Boże widzisz a nie grzmisz! Ześlij grzmot na takich debili i się skończy.

Gość gość
Skąd wiecie, że to był obcy? Może to np. ich wspólny przyjaciel? :D Autorko, a czy ze swoim facetem się zabezpieczacie?