Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grażyna83

Moja sypialnia

Polecane posty

Gość Grażyna83

witam, właśnie jestem na etapie projektowania naszej nowej sypialni. Nie jest duża, ma 12 metrów kwadratowych. Co powiecie na taki projekt? Co byście zmieniły lub dodały? http://emproject.pl/portfolio-view/portfolio_088

Gość gość
Nie podoba mi sie... Te półki, takie meble na zamówienie są wg mnie słabe.. kupiłabym normlane łóżko ze skórzanym obiciem (praktyczne bo sie nie bedziesz uderzać ) z ładnym wyeksponowanym zagłówkiem, do tego eleganckie szafki nocne, po obu stronach, te zdjęcia ułożyła bym w poziome nad łóżkiem i szafkami. Kolory nie moje. Ja wole szarości czarny, biały itp. Ale mogą być, pasują do drzwi i podłogi.

1. po co ta przeźroczysta firanka w drzwiach? 2. obrazu znad łóżka nie oglądasz leżąc, więc trochę jest bez sensu 3. światło górne jakieś zimne, nieprzytulne, jak na sypialnie 4. łóżko z twardym szerokim brzegiem jest bardzo niewygodne przy wstawaniu, tym bardziej z ostrymi kantami 5. brązy są takie sobie, nudne i smutne 6. otwierasz drzwi i wchodzisz prosto na fotel, który swoją droga bardziej pasuje do ogrodu, niż do sypialni ogólnie - słaba reklama, nędzny projekt

Gość gość
a może lustro?

Gość gość
zabawne to tylko reklama czy głupota? Każdy ma swój gust pytanie czy to dobrze wygląda projekt pokoju na forum to zakrawa na idiotyzm

Gość Grażyna83
Przepraszam bardzo, a od czego służy forum dyskusyjne? Od wyzywania i krytykowania się nawzajem? Chyba właśnie od dzielenia się opiniami i pomysłami.

Gość gość
spokojnie Grażyna. Nie karm trolla. Projekt jest całkiem fajny i przemyślany. Moim zdaniem przydałaby się lampka z drugiej strony. Chyba, że jedna osoba jest "nie czytająca" :)

Gość gość
to ja troll :) projekt = kompletny brak gustu, zrób se taki

Gość dawidoff
Zgadzam się :) Wychodzę z założenia, że okna, drzwi i podłoga to taka baza mieszkania, która powinna ze sobą współgrać. Jak sobie machniemy ciemną oprawę okien, do tego olchowe drzwi i sosnową podłogę to mamy disko polo :P Raczej poszedłbym w jednolitość. Ciekawe połączenia i aranżacje widziałem tutaj http://www.prodecor.com.pl/, może Cię coś zainspiruje. Moja kolejna zasada: im mniej, tym lepiej :)

Gość gość
a czy będzie w tej sypialni Telewizor naprzeciw łóżka?

Gość gość
ta ściana z tv to już kwestia gustu. Mi osobiście się nie podoba. Ale reszta ok.

Gość gość
zimne, plaskie, bez wyobrazni, nieciekawe. ale jak 90% nowoczesnych sypialni, zatem nie bedziesz odstawac.

Gość gość
TV w sypialni? Jezu.... sypialnia jest dla dwojga ludzi, to ma być azyl a nie kino, nie rozumiem takiego toku myślenia i nie rozumiem co w tym oczywistego????

Gość gość
Projekt przekąbinowany, za dużo. Prostota robi swoje, ta ściana z TV, to jakiś koszmar... poza tym firanki przy drzwiach? te szafki obok łóżka wiszące? Az tak mało przestrzeni w mieszkaniu masz zeby szafki w sypialni montować? Wystarczą szafki nocne, łóżko bezgustowne. Zabudowa z lat 80. Poćwicz te projekty bo ten jest okropny i nie obrażaj się, jesteśmy tu szczerzy.

Gość gość
etid przekombinowany ;) poprawiam się !

Gość gość
A mi się właśnie podoba.

Gość gość
Tv w sypialni to podstawa. Nie zawsze trzeba baraszkować po nocy :)

Gość gość
Jeśli szukasz dobrych paneli do sypialni, to zdecydowanie polecam sklep http://www.domeko.com.pl/ . Znalazłam tam świetne rzeczy do domu.

Gość gość
Ja mam sprawdzony materac od kilku lat- Viscotherapy De Lux i mogę go polecić, bo przetestowałam go już chyba na każdy możliwy sposób :)

Gość agacha3
Bardzo dokładnie zrobione łóżko kupiliśmy w agacie. Stelaż masywny, tkanina obiciowa gruba łatwa do utrzymania w czystości. Proste w montażu, super się na nim spi

Gość gość
Jeśli szukasz dobrego i wygodnego łóżka, to zdecydowanie polecam http://bjas-design.pl/ . Mają spory wybór i dobre ceny.

Gość gość
Ładny projekt. Pamiętaj, że najważniejszy jest dobry wybór materaca. Dużo cennych informacji znajdziesz na: www.materace.info

Gość Franka34
Ja chociaż w sypialni chciałam postawić na swoim i wybrałam drewniane łóżko i dodatki, mąż tutaj nie miał nic do gadania :p Postawiłam na Arborę: http://arbora.com.pl, mają naprawdę piękne i trwałe mebelki i jakoś tak nie mogłam się powstrzymać :p