Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna ma problem mnie zaprosic na facebooka. prosze o wypowiedz

Polecane posty

Gość gość

Ona 31lat ja 36. Rozstalismy się parę lat temu ale ponownie jesteśmy razem. Na pytanie czy zaprosi mnie na facebooka jakoś omijajaaca. Zadallem je to pytanie tydzień temu stwierdziła że ok.minął tydzień i zadałem jej pytanie kiedy powiedziała ze jak wróci z pracy(w pracy też korzysta z komputera)dzisiaj kolejny dzień i chybba udaje że zapomniała.mamy razem dziecko i chyba jedyny powód to ze jej znaiomi zobaczą na facebooka. Co o tym sadzicie.

Gość gość
uwielbiam takich przegranców. ch.ujowo bylo im razem, rozeszli sie, nie potrafili potem nikogo ciekawego do siebie przyciagnąc, to znow sie zeszli :D wtf

Gość gość
hit nad hity, chlop 36 lat i martwi sie, ze go kobieta nie chce dodac do facebooka... zeszli się po paru latach, MAJA RAZEM DZIECKO...

Gość gość
a ty jej nie mozesz zaprosic?? i co to za pytanie zaprosisz mnie na fejsbuka? ty masz chyba 16 lat, a raczej 6

Gość gość
Ja mogę ją zapprosic

Gość gość
Doruchujesz resztki? Wspaniale frajerze :)

Gość gość
moze on sie wstydzi, ze po rozstaniu nie znalazla jakiejs dobrej partii dla siebie, jakby nie patrzec to takie powroty to nie powod do dumy i chwalenia sie na fb.