Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszło lato a ja zapuszczona

Polecane posty

Gość gość

Kobitki, skąd bierzecie siłę i czas, żeby o siebie dbać? Wstyd mi, zrobiło się ciepło, a ja chodzę w długich spodniach, bo nie chce mi się depilować. Nie mogę założyć odkrytych butów, bo mam szorstkie pięty i nierozrobiony pedicure, paznokcie u rąk też niepomalowane. Dodatkowo przybyło mi kilka kilo i zakładam na siebie byle co jeśli tylko się to mieszczę.

Gość kardulaki
Nie ma żadnej złotej rady..albo ćwiczysz i chudniesz albo masz nadwagę. Sama mam.trochę kilogramów za dużo teraz problem z ciuchami ale cóż nie mam sił ćwiczyć wracam po pracy wykończona. Jeśli chodzi o paznokcie i depilację to już jest lenistwo skoro nie chce Ci się malować i golić...:)

najwazniejsze to ćwiczyć, ruszać się jak najwięcej, wtedy niewiele juz potrzeba by wygladac ładnie :)

Gość gość
przykro mi kiedy patrzę na ogarnięte kobiety na ulicy, ale i tak to nie jest dla mnie wystarczająca motywacja, żeby coś z tym zrobić :'(

Gość gość
znajdź motywacje inaczej lipton

Gość gość
e tam, tez nie lubie majstrowac przy paznokciach, stopach. ale kolezanka robi mi hybrydy na dloniach, a stopy- kupilam krem z bielendy seria comfort, najpeirw namaczam, scieram, potem kremik i stopy ladnie wygladaja :)

Gość gość
Ona jest teraz 6/10 było 4/10

Gość gość
U mnie zawsze wiosną stopy wyglądały tragicznie po zimie, niewiele dawały zabiegi i dopiero podolog z Satin mi poleciła dobry specyfik, wcale to nie takie trudne, w tydzień dobrowadziłam je do porządku.