Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakies emerytowane nauczycielki..moja przyszla tesciowa to masakra

Polecane posty

Gość gość

ma przyszla tesciowa jest emerytowana nauczycielką.jest wscibska i do wszystkiego sie wtrąca..na pierwszym spotkaniu zapoznawczym powiedziala mi ,że niepotrzebnie kupilam jej koniaka bo pewnie malo zarabiam. doo tego wypytywala o wszystko,o moje byle związki i czy czasem nie jestem po rozwodzie. zasugerowala zebym jak najszybciej brala slub z jej synem ,bo nie ma na co czekac ,że lata mam swoje i dziecko musze urodzic jak najszybciej.. pytala dokladnie jakie wyksztalcenie maja moje siostry i gdzie pracują oraz czy maja rodziny i dzieci..wscibski babsztyl.

Gość gość
Ona pracowała kilka lat z niedojrzałymi ludźmi, których czasem trzeba sprowadzić na dobrą drogę, zmotywować, podrzucić pomysł, zgasić itd.

Gość gość
Ja zyje z teściowa emerytowana nauczycielka. Masakra. Jedyne co mogę ci poradzić z doświadczenia to od razu postaw granic, bo później będzie ciężko...

Gość gość
czyli to prawda ze emerytowane nauczycielki są złe tesciowe?

Gość gość
A jaka teściowa jest dobra?Każda na starcie jest już skreślona nawet gdyby była aniołem:)

Gość gość
Tyle lat edukowało się gówniarzy ze ciezko zmienic stare nawyki. Tak mi się wydaje.

Gość gość
nauczyciel to smieciowy zawod. najprostsze studia dla przyglupich panienek sa wlasnie na "UPedałgogicznych" ;D

Gość gość
Nie ma złych teściowych, są tylko głupie synowe.

Gość gość
Kupiłaś jej koniak a nie 'koniaka'. Może jest wyczulona na błędy jezykowe stąd uznała, że jesteś słabo wykształcona i zarabiasz mało. Nauczyciele są przyzwyczajeni do traktowania ludzi z góry, zawsze można rozpoznać nauczyciela. Moi teściowie to oboje nauczyciele, ale teściowa jest kulturalną kobietą i zachowuje sier normalnie, za to teść...

Gość gość
ja skonczylam matematyke i fizyke jestem nauczycielem tych przedmiiotów. powinnam byc szanowana za swoja wiedze i takie studia a widze ze prostackie panienki obrazaja nauczycieli i uwazaja ze to proste studia.żenujące.

Gość gość
Ludzi sie szanuej za to kim są , anie jakie studia skończyli to po pierwsze.Kolejna sporawa to nauczycielka teściowa, mam taką emertyka nauczania poczatkowego, no dramat nie kobieta.Mówi, isze jak do 1 klasistów, potrafi nam powiedzieć, jak będziecie u cioci to powiedzcie łądnie dzień dobry. Dzieci cały czas sie czepia, wszystko robią niue tak, zanudza ja jakimiś pierdołami, nie umie bawić się normalnie tylko wiecznie kołek w plecach.

Gość gość
No ale to Twoja wina jeśłi pozwalasz się tak spowiadać, mogłam kulturalnie i spokojnie zgasić ją przy pierwszym niestosownym pytaniu, ale zachowałaś sie jak przepytywany uczeń w szkole.To ajk ona ma ciebie trqaktować poważnie, skoro ty sama siebie tak nei traktujesz?

Gość gość
ale jak autorka miala ją zgasić??przeciez pierwszy raz ją widziała i co miala zrobic??mialabyc niegrzeczna?dopiero wtedy by ja tesciowa znienawidzila