Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy długo czekałyście aż zniknie trochę obwisły brzuch po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

są mamuśki z płaskimi brzuchami, mniemam że to zasługa diety i ćwiczeń. Też planuję wrócić do dawnej figury. Bardzo wisiał Wam brzuch? Po ilu miesiącach ten zwis tak zwany zniknął?

Gość gość
Mi po dwóch cesarkach nic nie wisi. Nie mam też rozstępów. Tylko trochę wystaje jak zjem więcej. Ale to już chyba trzeba ostro ćwiczyć zęby się pozbyć tego wydymania po jedzeniu

Gość gość
Nie mialam żadnego zwisu, zostali tylko kilka cm więcej niż przed ciąża. Współczuję

Gość gość
nie musisz mi współczuć, bo póki co nie mam żadnych zwisów, pytam na przyszłość, bo na razie to ja w 7 miesiącu jestem. a szwagierce wisi taka fałda wielka i ona ciągle na to narzeka, więc pytam jak sobie radzić jak takie coś się pojawi. tyle.

Gość gość
Ale może się wcale u ciebie nie pojawi. Na taką obwisłą fałdę to pomoże raczej tylko chirurg. Ja po dwóch ciążach miałam brzuch taki jakby opuchnięty, no nie wiem jak to nazwać, przez około 3 miesiące. Potem się wciągnął i wygląda normalnie. Nie mam fałdy, co najwyżej jest bardziej wypukły, ale mam nadzieję, że jeszcze to wyćwiczę.

Gość gość
ja już czekam 5 rok.. i skora jest okropna. przed ciaza uprawiałam sport przez 11 lat, po ciąży cwiczylam w trakcie nacieralam roznymi go.w.nami i niestety mnie spotkal zwis. i nie jest to sadlo tylko po prostu rozciagnieta skora..