Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakaś w miarę atrakcyjna kobieta przed 30tka która

Polecane posty

Gość gość

gdyby miała możliwość, związałaby się z zamożnym(milionerem, zarobki 7 cyfrowe/rok), zadbanym ale bardzo nieatrakcyjnym mężczyzną? (mały fiutek, niski, średnia twarz)? TO TYLKO PYTANIE TEORETYCZNE!!!

Gość gość
Ale nic nie piszesz o charakterze

Gość gość
Kolejny zakompleksiony kolo szuka pocieszenia. ZROZUM, jak jesteś paskudny i jeszcze jak sam napisałeś "masz małego fiutka" to ZAPOMNIJ o atrakcyjnej kobiecie, choćbyś MILIARDY miał to żadna cię nie zechce śmieciu.

Gość gość
Oczywiscie, gdybym go pokochala. A szanse mialby na to takie, jak kazdy inny wizualnie nieciekawy facet z malym fiutkiem.

Gość gość
Brzydcy dla brzydkich, ładni dla ładnych, nie popadajmy w obłęd i NIE ŁAMY PRAW NATURY. Atrakcyjne kobiety które lecą na kasę u brzydkich kolesi TO DNO TOTALNE, przez was MY PRZYSTOJNI KOLESIE mamy mniejszy WYBÓR PARTNEREK. Godności trochę i szacunku dla swoich genów. Elo.

Gość gość
Nie lecialam na kase. A chcial mnie na powaznie nieatrakcyjny b.chudy chlopak nie moj typ zupelnie. Odmowilam mu. Niech szuka szczescia dalej. Nie potrafie sie przemoc za kase. Wzielam wtedy biednego ale w moim typie. Teraz sie wzbogacil. Ale na to nigdy nie patrzylam.

Gość gość
Moj post wyzej - ten nieatrakcyjny bardzo bogaty

Gość gość
ja bym wziela niskiego ze srednia twarza, z przecietnymi zarobkami, ale z przecietnym fiutem

Gość gość
mi tam nie zalezy na kasie u mezczyzny, sama wystarczajaco zarabiam, nie marza mi sie luksusy, liczy sie uczucie, przyciaganie, "to cos"