Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwy facet zaczyna się od 100 kg

Polecane posty

Gość gość

bo 60 kg to nie facet

Gość gość
tak

Gość gość
100kg to gruby spaślak,własnego fiuta nie widzi,szcza na wyczucie i chyba wcale nie rooocha

Gość gość
Każdy ptaszek ma swój daszek :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
nie przesadzajcie, ja mam 103kg wagi i nieźle wyglądam.wcześniej wazylem 110kg i wtedy zostałem tatą.teraz sie odchudzam.cel 90kg. wzrost mój to 190 wiek 32

Gość gość
100kg+ ? Pogrzało kogoś? Facet wygląda najlepiej mając BMI w okolicach 23-25 pkt czyli majac 185 misiał by ważyc z 80kg i to jest najlepsza waga. Oczywiscie dobrze jak jest przy tym ładnie wyrzeźbiony ale to też nie jestkonieczne. Byle nie był zalany.

Gość gość
Mój ma 63 kg przy 185 cm i jest ok

Gość gość
Nie dałbym głowy stukilogramowy prawdziwy facecie za to czy rzeczywiście jesteś prawdziwszy ode mnie. Właściwie to dałbym głowę za to że nie ;) Prawdziwy facet to każdy taki którego można zobaczyć na własne oczy a nie tylko w marzeniach i na tym prawda o prawdziwych facetach właściwie się kończy. Nie ma znaczenia czy gość jest otyły i waży setkę ani nawet czy jest przystojny lub bogaty czy też oczytany i bystry z poczuciem humoru. Prawdziwy jest po prostu każdy a to co niektórzy o jakichś rzekomo prawdziwszych od innych piszą to dziecięce marzenia na jawie ;)

Gość gość
100kg+ ? Pogrzało kogoś? Facet wygląda najlepiej mając BMI w okolicach 23-25 pkt czyli majac 185 misiał by ważyc z 80kg i to jest najlepsza waga. x I z tym się w pełni zgadzam. Nie ma tu jednak mowy o żadnej prawdziwszej prawdziwości tylko o ładnej proporcjonalnej sylwetce. Ps. Ja mam centa więcej i osiemdziesiąt kilo.

Gość gość
chyba prawdziwy knur i tucznik :o

Gość gość
100kg? Chyba tzw misiek. Misiek to nie jest prawdziwy facet tylko facet tzw drugiego wyboru gdy nie ma juz tych co bardziej przystojnych

Gość gość
Gruby facet ma mini fiutka wiem bo taki jestem i nieraz takich widziałem po

Gość woman powerlifter
Tak min 100kg Ale nie otyly swiniak, tylko potezny trojboista. 50cm w łapie, 150 w barach,90 w pasie i bf poniżej 15% Można mieć wielki piwny bebech mało ważąc...