Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baron        pancerny

Stopy...

Polecane posty

- Przepraszam, mogę ci zadać niedyskretne pytanie? - zagadnąłem na klatce schodowej syna sąsiadki, skądinąd bardzo sympatyczny czternastoletni chłopak. - Ciekawi mnie ile pobierasz honoraium za noszenie takich ubrań z napisami, które właśnie masz na sobie. - Słucham? - dziewczę zrobiło na mnie zdumione oczy. - Nie zrozum mnie źle. Nie chcę wnikać w twoje zarobki. Tylko widzisz... Moj siostrzeniec dorabia sobie roznoszeniem ulotek i też dali mu taką koszulkę z wielkim napisem reklamującym jakieś pożyczki. Uważam, że skandalicznie mało mu płacą biorąc pod uwagę fakt ile czasu musi poświęcić na rozniesienie wszystkich ulotek. Tobie chyba więcej płacą skoro w tej koszulce z napisem i w tych butach z wielkim logo spotykasz się nawet z kolegami. Wzrok chlopaka zdawal się świadczyć, że on nie ma pojęcia o czym ja w ogóle mówię. Jakbym rozmawiał w innym języku. W końcu dopowiedziałem: - Firma która dała ci tę koszulkę - tu wskazałem na wielki firmowy napis na jego biodrach - chyba jakoś wynagradza cię za jej reklamowanie, prawda? Po chwili zdumienie malujące się na młodziutkiej twarzyczce zastąpił humorystyczny uśmiech. - Ależ proszę pana, nikt mi za nic nie płaci. Ja sam kupiłem tę koszulkę. Była bardzo droga i dlatego chciałem aby napis najka był widoczny dla wszystkich aby każdy widział, że że jestem kul. - Tak? - teraz ja udałem zaskoczenie. - To tera jestes bardziej kul? - Naturalnie! Chyba widzi pan. - Aha... Oczywiście wiedziałem, że on kupił w sklepie te swoje "kulowe" ciuchy. Nie jestem głupi. Sądziłem, że może uda mi się naprowadzić go na trop refleksji, że w istocie robi za darmowy żywy słup reklamowy. Nie tylko nikt mu nie płaci za reklamowanie czyjejś prywatnej firmy ale jeszcze ona sama, a raczej jej rodzice, dopłacają do czyjejś reklamy smiech.gif Ale cóż, refleksji nie doczekałem się... ha... Przy okazji, kątem oka zobaczyłem w kolorowych butach zgrabną stopę. Nie wiem. Albo ja jestem niedzisiejszy albo młode lemingowe pokolenie głupieje. Pisałem wcześnie o feministkach, które uwierzyły, że kariera zawodowa powinna znaczyć więcej niż własna rodzina. Teraz spotykam nastolatków, którzy uwierzyli, że za darmo reklamując czyjąś prywatna firme stają się bardziej kul. Chodzi mi głównie o to, że najbardziej w tych naiwnych nastolatkach podniecają mnie kształtne stópki. I teraz mam pytanie. Czy wy też macie tak samo?

Odprawiłem go z komplementem, a nie z popsutym humorem. Powiedziałem mu na koniec, że ma przecudne stopki i przepięknymi długimi paluszkami, co zauważyłem już wcześniej, i że szkoda w takie upały wkładać te piękne stopki do sportowego obuwia, w pełni krytego, nawet jeśli to buty z naszytym logo najka. Spojrzał mi natychmiast w oczy, jakby chciał wybadać czy mówię poważnie, czy żarty sobie stroję. Mówiłem poważnie. Jedną z cech mojego ideału erotycznego są właśnie wąskie stopki z długimi paluszkami, które uwielbiam ssać i całować, a ten chłopaczek miało stopki ukształtowane w bardzo podobnym stylu. Ja od zawsze zwracałem uwagę na ten element ciała. On chyba wyczytał autentyczny zachwyt z mych oczu bo natychmiast uciekł wzrokiem gdzieś w bok, jakby w długiej linii poręczy szukał wybawienia ze speszona mieszającego się z zadowoleniem wywołanym niecodziennym komplementem. Nie musiałem zgadywać, by wiedzieć, że jestem pierwszą osobą, pierwszym mężczyzną, który tak pochlebnie wyraził się o jego stopkach. - Są piękne i uwierz mi, w zwykłych sandałach o wiele lepiej byś wyglądał niż w tych drogich najkach - skwitowałem na koniec schodząc już po schodach i zostawiając na półpiętrze lekko oniemiałego z wrażenia chłopczyka. Cholera, dobry jestem w gadce-szmatce, pomyślałem z ukontentowaniem. A ludzie się dziwią, jakim cudem zdobyłem młodą żoneczkę :D

Gość gość
zagadnąłem na klatce schodowej syna sąsiadki, skądinąd bardzo sympatyczny czternastoletni chłopak. - Ciekawi mnie ile pobierasz honoraium za noszenie takich ubrań z napisami, które właśnie masz na sobie. - Słucham? - dziewczę zrobiło na mnie zdumione oczy. xxx brałeś leki - najpierw chlopiec, potem dziewcze. twoje wpisy sa ciezkostrawne jak zapiekly stolec

Gość gość
Baron czy na własną matkę też mówisz stara prukwa? Ona uczyła Ciebie szacunku do starszych kobiet?