Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okulary przeciwsłoneczne za 20 zł a takie za 200

Polecane posty

Gość gość

czym sie różnia oprócz wiadomo jakosci materiałów?kupilam takie za 2 dychy,pisze ze mają filtr,ale boje sie i tak czy nie zepsuje wzroku?

Gość gość
takie za 20 zl nie maja filta. juz lepiej chodz bez okularow wtedy oczy na sloncu naturalnie bronią sie poprzez zwężenie powiek. natomiast okulary bez filtra "oszukują" oczy. nosząc je źrenice masz rozszerzone bo jest ciemniej i wpada do nich całe niebezpieczne promieniowanie, ktore uszkadza wzrok

Gość gość
20zł cena okularów + 180zł dopłaty za markę, nie wierz w żadne cudowne filtry jak zwykle ściema żeby klienta stuknąć po kieszeni

Gość gość
A samochód... masz do wyboru dwa,te same roczniki, ale jeden kosztuje 20 tys. a drugi 200 tys. który więcej oferuje? A buty? Te za 20 zł czy za 200 będą wygodniejsze? A wakacje? Ciekawsze będą te za 500 zł czy za 5 tys.? Wszystko co dobra ma swoją cenę... a jeśli nie, nie ma różnicy, to czemu przy wyborze partnerów jesteście takie/tacy wybredni? przecież nie ma różnicy!

Gość gość
ale na moich pisze ze mają filtr uv 400 to dobry chyba?

Gość gość
Nie pisze, tylko jest napisane. 400 czego? m, mm, cm, kg, mil, C, J?? jednostka jest ważna, ona wyraża wielkość a nie sama cyfra.

Gość gość
do gość dziś samochód ma za zadanie przewieźć mnie z punktu a do punktu b, poza tym nic więcej mi nie oferuje tenisówki za 20 zł są dużo wygodniejsze od szpilek za 200 ciekawiej mi się leży na kocu pod gruszą za 500zł niż w zatłoczonym kurorcie za 5tys a wartość mierzona pieniędzmi nie ma dla mnie żadnej wartości

Gość gość
sam filtr w atestowanych okularach kosztuje wiecej niz 20 pln. ale "oszczedny" polak i tak nie widzi roznicy. kazde okulary na bazarze maja naklejke UV 400, nikt tego nie sprawdza, a ciemnota sie nabiera. poproś na bazarze o atest...

Gość gość
Czy Ci się podoba czy nie, pieniądze mają znaczenie... i skończ durne filozofie na temat trampek i szpilek, możesz dla mnie boso chodzić będzie jeszcze taniej. Możesz płynąć kajakiem lub normalną łodzią kwestia warunków i okoliczności i to się tyczy wszystkiego... jak pójdziesz do lekarza, to ma Cię leczyć tylko stetoskopem? Nie , nie jestem materialistą... nosiłem trampki za 12 zł i takie za 300 zł. I nikt nie powie że nie ma różnicy. To tak jak z jedzeniem... Po co gotować np. rosół z kury? kup amino w proszku za 1.20 zł też się najesz! Durne dyrdymały.

Gość gość
nie noś okularów, szczególnie w Polsce, tutaj Słońca jest tak mało, że okulary są zbędne, a promienie słoneczne są nam potrzebne do życia i leczą wiele chorób. Okulary słoneczne to taki jak zakłamany biznes jak kremy z filtrem, które to właśnie są przyczyną raka a nie promienie Słońca. Tak nas oszukują, żebyśmy kupowali te kremy i okulary. A prawda jest taka, że promienie słoneczne MUSZĄ wpadać do oka, szczególnie dlatego że w naszym klimacie jest ich tak mało, a Słońce to życie. A nosząc okulary tylko sobie szkodzisz.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
do gość wczoraj żebym dla ciebie chodziła boso musiałbyś mi za to słono zapłacić skoro pieniądze mają dla ciebie aż takie znaczenie

Gość gość
Ja w zeszłym roku kupiłem okulary z filtrami ochronnymi w sklepie e-Okulary i do dziś jestem bardzo zadowolony. W ofercie było wiele modeli dedykowanych dla kobiet, mężczyzn oraz dla dzieci i znaleźć można było najmodniejsze na rynku modele!

Gość Sandrixa
ja kupiłam trochę droższe w opticalchristex.pl ale opłacało się...mają dobre szkła, dobre filtry no i modne oprawki ;)

Gość yurkinnss
Ostatnio jak szukałam jakiś fajnych modeli okularów z filtrem to trafiłam na stronę pod adresem www.eokulary.com.pl. Sklep ma naprawdę bogaty wybór różnych modeli i bez problemu dokonałam wyboru! Ceny dość konkurencyjna a realizacja zamówień bardzo szybka. Polecam!

Gość gość
wybór okularów dla kierowcy nie jest taki prosty jak mogłoby się wydawać, odpowiednie parametry i dopasowanie decydują o tym, czy będą spełniały swoją funkcję, czy nie przeczytajcie sami: http://condor.biz.pl/okulary-dla-kierowcow/

Gość druszka
ja polecam wybór na opticalchristex.pl - mają duży przekrój różnego rodzaju oprawek, markowe i można znaleźć w przystępnej cenie!

sprawdź tutaj, mają na przykład świetne okulary Mexx: http://czteryoczy.pl/mexx.html. Powiem tyle, mi takie okulary poniżej 100 zł nigdy nie posłużyły dłużej niż przez pół roku, zawsze coś się łamało albo odpadało. Poza tym bałabym sie o ochrone swojego wzroku.