Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza ? prosze o opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki problem. Od 4 lat biore tabletki anty od 2 jest to microgynon 21. Zdarzaly mi sie plamienia skape miedzymisiaczkowe bo czasem wzielam tabletke pozniej( 1h-3h) moja gin twierdzi ze sie zdarza. Ale 18 kwietnia mialam miesiaczke 5 dni cykle regularne co 28 dni, na poczatku maja zapomnialam tabletki kochalam sie na nast dzien z chlopakiem i pozniej przy nast tabletce zorientowalam sie i wzielam 2 na raz. Tydzien pozniej dostalam 3 dni plamienie pozniej bolal brzuch jak na @ ale zamiast @ mialam 2 dniowe plamienie. Bola mnir jajniki, brzuch, piersi troche czasem mocniej, mam wrazenie ze przytylam jakies 3 kg czuje sie taka jakby napuchnieta, jestem spiaca mam zawroty glowy czasami oraz powychodzily mi zyky na calym ciele (pierwszy objaw pierwszej ciazy) i sa coraz widoczniejsze. Humory oczywiscie rozne. Testy niemieckir wszystkie negatywne w dniu apodziewanej @ i tydzien pozniej. Jestem w niemczech bylam u gina tydzien po plamieniu (niemieckiego) powiedzial ze czasem sie zdarza ze mam brac anty dalej i jak nie dostane okresu w czerwu to mam przyjsc nawet mnie nie badajac. Wczoraj zrobilam test (byl by to 6tc) ale tez negatywny. Dodam ze nigdy nie mialam problemow zadnych zdrowotnycj. Okresu brak mialam tylko przy 1 dziecku. Co o tym myslicie

Gość gość
Zapomnialam dodac ze w ten dzien kiedy sie z chlopakiem kochalam i wzielam 2 tabletki anty na raz ( bo dzien wczeaniej zapomnialam) mialam owulacje

Gość gość
Odstaw tabletki antykoncepcyjne bo stąd się biorą twoje problemy ze zdrowiem, poczytaj o ich szkodliwości.

Gość gość
Bzykanie i ciąża to normalne.Brak 100% antykoncepcji

Gość gość
Brzmi jak ciaza, poczekaj jeszcze i zrob drugi test

Gość gość
Mi test wyszedł dopiero po 4 tyg. Ale ja w życiu nie szprycowalam się chemia jak Ty. I swiadomie planowałam dziecko :-) nie było problemu z zajściem w ciążę hurrrra :-)

Gość gość
Pierwsze dziecko tez planowalam z drugim chcialam poczekac ;) mysle o innym sposobie niz tabletki ale moj gin narazie mowi ze to najpewniejsze musze sie bardziej temu przyjrzec. Za 2 tyg mam termin okresu jesli tu tez nie dostane to wiadomo tylko nie wiem co myslec bo jesli jestem a testy sie myla nie chve brac tabletek wiadomo szkodzi jesli nie jestem a mam urojenia to nie chce przerywac dopoki nie zdecyduje sie na inna forme anty. Tylko czy jezeli jestem to z wyliczen 6tc test moze dalej nie wykryc ?

Gość gość
Czesciej tez biegam siusiu, czasem mi nie dobrze i czuje silniej niz wczesniejn niektore zapachy, tez 2 dni temu mialam dosc silne klujace bole brzucha na przemian z lekkimi skurczami dopiero no-spa pomogla i sen nie wiem czy to ma jakis zwazek