Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są tu dziewczyny które żałują że wzięły dzieci po rozwodzie

Polecane posty

Gość gość

Ja zaczynam żałować...mam 28 lat i 4 letniego syna i 5 letnią córkę. Po rozwodzie je wzięłam - chyba czas napisać wprost że trochę aby na złość zrobić mężowi. Płaci więc alimenty. A ja...a ja nie mam czasu już na siebie. Sa w takim wieku że muszę się nimi zajmować a nie mam jeszcze 30 lat i chciałabym się wyszaleć. Kocham je ale wolałabym aby mieszkały z ojcem.

Gość gość
Chcialabys sie wyszalec? A w ciaze w wieku 22 lat zaszlas bo co? Bo kolezanki tez zaszly?

Gość gość
Aleś ty głupia.szaleć to można w wieku 18-20 lat a nie w wieku 28 lat! Normalna nie jesteś.

Gość gość
masz swiadomosc ze dzieci to nie meble?

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
A ojciec chce się zajmować dziećmi? Jeśli tak, niech mieszkają z nim, a ty będziesz płaciła alimenty. I wszyscy będą szczęśliwi. Nigdzie nie jest powiedziane, że dzieci obowiązkowo muszą mieszkać z matką.

Gość gość
No właśnie najbardziej się rozchodzi o pieniadze i nie będe tego ukrywała. Nie będzie mnie stać na alimenty - on płaci na każde 800 zł czyli razem 1600 zł. Więc mamy za co żyć.

Gość gość
3/10 na zachętę...

Gość gość
Mam nadzieję że to prowokacja bo jeśli nie to trzeba przyznać ŻE WSPÓŁCZUJĘ TWOIM DZIECIOM. wyszalalas się już ciąża w wieku 22 lat rzadko jest planowana. Masakra co Ty masz w głowie??????

Gość gość
napisz czemu sie rozwidlas. Pewnie byly przejzal na oczy jaka idiotke wzial za zone i sie zawinal.

Gość gość
Powodem rozwodu było niezrozumienie i niedopasowanie w związku. Ja jestem młoda, on był 12 lat starszy.