Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy miałam 15 lat to faceci się za mną oglądali, teraz mam 25 i się nie oglądają

Polecane posty

Gość gość

co sie ze mną stało ? pamietam doskonale jak byłam podrywana, także starsi faceci (wtedy starsi to byli dla mnie 25-35 letni) patrzyli na mnie, oglądali sie, nie wszyscy ale wielu, wygladalam juz jak dorosla kobieta... a teraz nikt nie zwraca na mnie uwagi, zestarzałam sie ? zbrzydłam ?

Gość gość
wygladasz jak gowno musisz sie z tym pogodzic

Gość gość
Pewnie sie malujesz a wtedy byłaś naturalna :)

Gość gość
mysle, ze wszystko naraz - zestarzałaś się - zbrzydłaś - ubierasz się jak typowa 25 latka czyli jak bazar, wiocha, tandeta marketowa - jestes sfrustrowana, smutna a to widac po twarzy

Gość gość
typowa 25latka to bazar i tandeta marketowa??

Gość prawictwo pospolite 152
wydaje mi się , ze ubierasz sie niewystarczająco ( za mało) wyzywająco .. faceci nigdy sie nie oglądają za panną ubraną jak maja sablewska my jestesmy natury takiej ze kreci nas na przyklad legginsy + brzuch na wierzchu tutaj masz przyklad, wielu sie nie przyzna , ale i tak każdy spojrzy i wie ze ubiór , a raczej jego brak , to 80% sukcesu http://www.fotosik.pl/zdjecie/4a0a4a394c69248f

Gość gość
masz brzydka twarz co poradzisz

Gość gość
Starzejesz się,co w tym dziwnego.Kobieta szybko się starzeje,jeszcze jakieś 2 lata dobrego wyglądu zostały.

Gość gość
typowa 25latka to bazar i tandeta marketowa?? x niestety tak, może w Warszawie są same ''hot'', odpicowane, wylansowane, fitnessy, baseny, kawiarnie, rowerki, kosmetyczki, kwas hialuronowy w ustach, botox i te sprawy ale w małych i srednich miastach typowa 25 latka wygląda juz czesto jak ''mamuśka'' (i niestety czesto juz nią jest, żonka mamuśka syf kiła mogiła) z tego co widze w Polsce dziewczyny strasznie brzydną i zapuszczają się po 23-25 rz, faceci dluzej sie trzymają do ok 30stki

Gość gość
ja mam 34lata i sie oglądają , są wręcz nachalni

Gość prawictwo pospolite 152
tutaj nie chodzi o brzydniećie , tylko o fakt ze czesto starsze kobiety są smutne .. Tracą energię .. Jak sie zalozy porządne stringi , wystrzalowe ciemne okulary , nada sie energi , to mozesz spokojnie rywalizowac z kazda kobietą niezaleznie od wieku tak wlasnie dziala na przyklad slynna Kylie Minogue

Gość gość
widzisz sama jakie sa wady powodzenia

Gość gość
Ja mam 47 i się oglądają,jestem z kims młodszym o kilkanaście lat. Ale ja nigdy nie wygladalam na swój wiek,tak jak moja córka, syn i moi rodzice. Takie geny

Gość gość
jeśli w wieku 15 lat wygladałaś jak dorosła kobieta to Ci współczuje, teraz pewnie wyglądasz jak 40tka. Ja zawsze wyglądałam jak gówniarz i teraz też młodo wyglądam, pomimo, że juz mam 35lat

Gość gość
to ja chyba też mam dobre geny, patrząc na moich rodziców...mam 43 i tez sie za mną oglądają duzo młodsi. Gorzej było jak miałam 15, wtedy wyglądałam na 10 i wszyscy traktowali mnie jak gówniare, teraz to chyba rekompensata :D

Gość gość
to współczuję , ja mam 43 lata i nawet z 5 razy w roku jacyś faceci mnie podrywają, w supermarkecie, na ulicy, sama jestem zaskoczona, bo przeciez tyle młodych chętnych a mnie jeszcze ktos podrywa hahaha ubieram sie na sportowo ,żeby nie było że jakieś miniówy noszę

Gość gość
bo faceci nie ogladaja sie za 75 kg pannami ciągnącymi wózek z dzieckiem i tony siatek z marketu .. ich interesują tylko wypiete d**y , pelne energi , szczupłe , zadbane ,

Gość gość
jeśli w wieku 15 lat wygladałaś jak dorosła kobieta to Ci współczuje, teraz pewnie wyglądasz jak 40tka. Ja zawsze wyglądałam jak gówniarz i teraz też młodo wyglądam, pomimo, że juz mam 35lat

Gość gość
A ja mam 28 lat i to zalezy od dnia, czasem 80% facetów na ulicy się na mnie patrzy, a czasem niewiele. To zalezy od dnia :)

Gość gość
czy facet się ogląda, zależy wylącznie od kobiety

Gość gość
CREATIVE 5.1 A550

Gość gość
"bo faceci nie ogladaja sie za 75 kg pannami " a co masz do wagi 75 kg przy np 178 cm wzrostu? Taka dziewczyna może super wyglądać i nie ma nadwagi, a kobieta 150 cm i taka waga to juz ostatni stopien otylosci

Gość gość
teraz bedzie pelno wipsow jak to kazda wyglada mlodo. 99 % lasek twierdzi tu ze wyglada 10 lat mlodziej

Gość gość
a najlepsze jest to, że te wpisy nic nie zmienią w szarej rzyczywistości