Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bajka

Polecane posty

Gość gość

Poszłam bo Aga jest podła od pierwszej chwili nastawiała wszystkie przeciwko mnie.Monika zachowywała sie wobec mnie chamsko a Agnieszcze wyraznie to sprawiało uciechę bo sie smiała.Nikt nie ma obowiazku po pierwszym dniu w pracy wiedziec gdzie co jest i rownież z tego powodu nikt(Monika)nie ma prawa przeklinać i wyzywać takiej osoby.Nie bede pracować w takiej atmosferze ponadtto nie jestem chora!i nie mam zadnego syfa!to podłe.!.Ta sytuacja pokazuję jak łatwo zniszczyć człowieka.Wstyd.Aga ma amnezje jak sie wyraziła ,wiec jesli mnie mnie nie zna to dlaczego niszczy mi życie?.To chore bo ja mam swoje życie i mam prawo żyć spokijnie!

Gość gość
..cd.od pnad 6lat to samo .W każdej pracy. jakieś nieprzyjemności i podli ludzie.Zniknęła mi ochota do życia ,moje dzieci są przez to smutne.Jestem wierna uczciwa i pobożna a co dostaję od innych.?Koszmar.Kiedy to się zmieni.

Gość gość
Współczuję jak Ty to wytrzymujesz przez tyle lat?

Gość gość
Aga a nie Aha!i niech nie piepszy że ma amnezję.Jak można przeskadzać pracować matce na dzieci?Mam nadzieje że Szymon ją zastawi tam kiedyś i wygarnie jej za całe zło jakie mu wyrządziła.