Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depp i Paradise maja brzydkie dzieci a sami sa ladni. Natura jest dziwna

Polecane posty

Gość gość

To szok bo ogladam teraz ich dzieci. Nie wiedzialam ze sa tak brzydkie. Syn ma wielka glowe i choc oczka niczego sobie to ogolnie brzydki. Corka zas ma okropny wyraz twarzy, smetny i zniechecajacy i nie wklejajcie jej zdjec gdzie jest zrobiona, bo na instagramie ma duzo w miare naturalnych fotem i po prostu trudno ukryc ze jest brzydka dziewczyna. A czasem widze brzydkie pary ludzi a maja ladne dorosle dzieci. Jak to trudno przewidziec

Gość gość
To prawda. Ładni nie zawsze mają ładne dzieci. To taka mieszanka, komplikacja genów. Nie da się przewidzieć tego.

Gość gość
up

Gość gość
paradise to akurat brzydka jest wiec urode dzieci mają po niej

Gość gość
Aha, po niej, akurat. To Depp ma wystajace kosci policzkowe a Paradaise ma szczupla twarz. Corka tez ma wystajace kosci i szersza twarz podobnie jak pucolowaty brat, kolor oczu oboje maja po ojcu. Chlopczyk wyglada na sympatycznego ale jest bardzo przecietny byc moze kiedys sie wyrobi, corka ma bardzo niekorystny wyraz twarzy, brzydkie luki brwiowe, w dodatku prawdopodobnie anoreksje a chlopiec ma nadwage

Gość gość
14:37 vanessa Paradise brzydka? Pokaz swoja facjate, Chcialabys byc tak ladna jak ona jest brzydka. :-) A Deep przystojny...taa,zwlaszcza teraz jak sie spasl,cpa ,chla i lazi jak dworocwy lump.

Gość gość
14:58 dokladnie. Brzydcy ludzie raczej nie bywaja na okladkach Vogue`a.

Gość gość
deep nie jest ładny

Gość gość
Widac ze wypowiada sie tutaj zazdrosny facet. Depp byl i jest bardzo przystojny. Przepraszam ciebie ale on ma juz 53 lata wiec chyba nie bedzie cale zycie wygladal tak samo. Oczywiscie mogl przytyc i nacpac sie ale nie zmienia to faktu ze ma bardzo atrakcyjna twarz i to cos w sobie. Z kolei jego corka jest koszmarnie nieladna, przypomina Blanke z Na dobre i na zle. Ale ten wyglad ludzki jest powtarzalny - http://cdn9.se.smcloud.net/t/photos/t/408978/na-dobre-i-na-zle-odc-597-blanka-pola-gonciarz_23820017.jpg

Gość gość
Zobacz sobie córkę Bruca Willisa i Demi Moore rodzice ładni a córka? OKROPNA Wpiszcie sobie Tallulah Willis.

Gość gość
Po co wklejasz to zdjecie? Wiem ze jego corki nie sa piekne ale to nie ten przypadek bo on nie jest przystojny a Demi taka sobie wiec to mnie nie dziwi, jak wygladaja ich dzieci. A Depp przystojny Paradise niczego sobie a tu zonk. Corka bardzo nieladna i chyba z jakims problemem psychicznym wyglada na anorektyczke

Gość gość
aj polaki cebulaki, pokazcie swoje ryje jak macie lepsze. dzieci bardzo ladne maja a Bruce byl w latach 80 niezlym ciasteczkiem, prosze: http:/ /images5.fanpop.com/ image/photos/24900000/David-moonlighting-24959982-1366-768.jpg

Gość gość
http:/ /static.grazia.it/content/uploads/2013/04/bruce-willis-cybill-shepherd-moonlighting.jpg x jak czytam was to juz sie nie dziwie czemu faceci narzekaja, ze macie wymgania z d**y, modeli i ksieciow, skoro ladne osoby sa dla was srednie. niezle jaja :D

Gość gość
Ja byłem bardzo ładnym dzieckiem, chłopaczkiem, teraz tez nie jestem najgorszy. A rodziców mam średnich. Matka obiektywnie nigdy piękna nie była, ani specjalnie urodziwa.

Gość gość
Ja tak samo rodzice niezbyt a ja ładny