Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada starszej pani w upal 30 stopni

Polecane posty

Gość gość

ubrac sie np na zakupy i lekki spacer w dzinsowe szorty?czy lepiej jednak dlugie spodnie mimo goraca?jak myslicie, tylko bez zlosliwosci, gimbusow nie pytam bo od razu powiedza zeby sie zapakowac w trumne

myślę, że cienkie spodnie czy spodenki, to ez róznicy w ciepłocie, za to duża różnica w estetyce nie ma 0 st. upałów, żeby się tak rozgolaszać a w takie wielkie upały starsze panie powinny siedziec w cieniu w domu a nie chodzić po dworze

Gość gość
nikogo za szorty nie zamykają do więzienia, starsi panowie jakos noszą szorty i nikogo o zdanie nie pytają, upał wymusza noszenie odzieży dostosowanej do pogody, a jak sie komuś nie podoba to niech patrzy w inną stronę

Gość gość
ewka co to za bełkot,czytałaś sama siebie?

Gość gość
POPIERAM NAKLADAJ SZORTY :)

Gość gość
Ewka najlepiej niech jeszcze kozuch nalozy co?:D Kobieto tobie to juz od tej meno odbija najwyrazniej.:D

Gość gość
Zakładaj kobieto co uważasz, upał ma swoje prawa, a wiek nie ma znaczenia. Jeśli Ty dobrze się czujesz, innym nic do twojego ubioru.

Gość gość
a w takie wielkie upały starsze panie powinny siedziec w cieniu w domu a nie chodzić po dworze to by musialy brac urlop na czas upalow i obiadow nie robic bo przeciez z czegos trzeba.ja nie pracuje w tej chwili, mam jezioro i las kolo domu, to chyba lepiej niz bym siedziala w mieszkaniu

Gość gość
czytanie babskich gazet z gotowymi poradami jak sie ubrac w kazdym wieku i na kazda okazje moze byc szkodliwe, stad sie bierze potem 'estetyczny' wyglad, w upal tylko murzyni wygladaja estetycznie

Gość gość
myślę, że takie bermudki przykrywające kolana oraz bluzka z krótkimi rękawkami bez wielkiego dekoltu będzie ok. upał upałami ale nie narażajmy ludzi na nieestetyczne widoki

Gość gość
moga też być przewiewne długi spodnie typu piżamka, bardzo modne w tym sezonie, nie zakładaj tylko koszulki na ramiączkach bo to już byłoby przegięcie krótkie szorty odkrywające kolana i uda oraz bezrekawkowa bluzka tylko na działkę gdzie prawie nikt cię nie widzi poza mężem ale przy dorosłych dzieciach nie obnażaj się tak "plażowo"

Gość gość
Gdyby słuchać porad tzw stylistów, trzeba byłoby ubierać się w upał w garsonki do połowy łydki.... Niech żyje wolność, w starszym wieku już nie trzeba nikogo słuchać, oprócz siebie. Do więzienia tez nie zamkną. Debilnych, co to uważają, że starsze panie powinny w cieniu siedzieć i powoli dogorywać, nie pozdrawiam.

Gość gość
sorry, w wieku 35 lat na emeryture?chcialabym tak, ale nikt mi nie da

ty ewa nie zachowuj si tak jakbyś na kafie była od wczoraj :) starsze panie i emerytura ?:D na kafie starsza pani to pani po 40 stce :) i gdzie takiej do emerytury ?

Gość gość
Dziewczyno, ubieraj szorty i nikogo o zdanie nie pytaj. Już te o 10 lat młodsze i o 50 kilo cięższe postaraja się o to, abyś wpadła w kompleksy. Mam 59 lat, super figurę i ubieram w upał szorty odsłaniające uda. Nie zauważyłam, aby ktoś krzywo na mnie patrzył.

hmmm :) no faktycznie, to ja już całkiem starsza... i jeszcze bez świadomości.... zgroza