Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu.

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam problem. Spóźnia mi się okres tydzień.. zrobiłam testy ciąży brak. Zawsze czuję jak się zbliża (bolące piersi, brak sluzu w pochwie, no czuję sama w sobie) teraz nic. Piersi niby bolą ale nie wiem czy to wmawianie sobie czy faktycznie bolą. Testy robiłam niby 2 popołudniu jeden rano, nic nie wyszło. Dodam że od dwóch miesięcy biorę letrox 75 na niedoczynność tarczycy. Poprzednio okres przyszedł w czas. Ciąża nie wykryta przez test? Powód hormony?

Gość gość
Moze byc i jedno i drugie.Jak masz niedoczynnosc moze sie tak popieprzyc.Szczegolnie przy za duzej dawce,zbadaj sobie tsh.Powinnas miec gora 1,ale tez nie mniej,przy mniejszym pieprzy sie z @.Zreszta wez sobie ulotke i poczytaj o skutkach ubocznych,masz tam zaburzenia miesiaczkowania.Ale moze byc tez ze jestes w ciazy.A mozesz byc w ciazy,wspolzylas nie zabezpieczaliscie sie? Takze jedno i drugie moze byc,albo nawet i dwie rzeczy na raz.I hormony i ciaza.Ten lek dziala na przysadke,a ona tez kontroluje cykl miesiaczkowy u kobiety.

Gość gość
Tak wpolzylismy bez zabezpieczebia i jezeli zaszlabym w ciążę to byśmy się cieszyli. Problem w tym że mój ginekolog ma terminy naa lipiec, czy jak pójdę to przyjmie mnie czy nie ma szans?

Gość gość
idź na beta hcg z krwi.