Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duży penis faceta.. czy po jakimś czasie minie ból?

Polecane posty

Gość gość

napiszę tu w życiu erotycznym, bo w ogolnej dystkusji nikt się nie udzielił, a jestem ciekawa czy któraś tak ma ? Wiem jak to może zabrzmieć.. ale mój facet ma dużego penisa usmiech.gif Jest przepiękny, dopiero zaczynamy naszą przygodę, mimo że znamy się już jakiś czas. I właśnie, kochaliśmy się pierwszy raz ostatnio i mnie w pewnych momentach po prostu bolało.. doszłam bo był w tym cudowny. Nie było pozycji od tyłu i trochę mnie to przeraża.. Dodam ze jestem doświadczona i zdrowa, mam 32 lata on 36.. Wygląda jak młody Piękny Bóg, wysoki ponad 190 i wysportowany, ja wysoka 171 ale bardzo drobna i szczupła, nie rodziłam, jestem po prostu bardzo ciasna, on to powiedział.. Mam nadzieję, że się jakoś zgramy aby nie bolało.. doświadczenie robi swoje prawda? Czy któraś miała taki cudowny "problemik" ?

Gość gość
32 lata stara dupa , a pytanie zadajesz jak 15 latka

Gość gość
Bo pierwszy raz mam tatą sytuację.. i poważnie nie wiem czy za każdym razem będzie bolało.. nie wiem, co w tym dziwnego lub dziecinnego? Dlatego pytam czy ktoraś ma faceta z duzym,.. i jak im idzie sex?

Gość gość
Kup sobie prawidło i rozciąg piz,ę

Gość gość
Pare lat pracowalam w UK tam poznalam paru facetow z ktorymi nie tylko kawe pilam, miedzy innymi poznalam fajnego ciemno skorego wysportowanego inteligentnego itd Zaczelam sie z nim spotykac pierwsze z ciekawosci bo wszyscy mowili ze oni Maja po kolana, sprawdzilam na poczatku to mnie bolalo pomimo ze uwarzal ale po paru miesiacach jak sie przyzwyczailam to tylko na niego krzyczalam ze mnie oszukuje i calego nie laduje Ale tak nie bylo tylko moja pchizda juz sie do niego przyzwyczaila. Od tego czasu gdy juz w UK nie pracuje to szukam takiego duuuuuuzego ale nie moge znalesc. moze jeszcze trafie na takiego ktory mnie jeszcze jak suke przerypie

Gość gość
32 lata a on 36 i nie wiedza jak sex uprawiac , porazka

Gość gość
Nie potrafisz czytać? przecież napisała, że ją boli, czy to oznaka braku umiejętności? Nie, tylko dużego fiuta, czasami fizjologii się nie przeszkodzi i chociaż dr mieliby oboje z sexu to może ją boleć. Myślę, że jest jednak szansa że się do niego po prostu przyzwyczaisz. Zazdroszczę Ci.. ciesz się! Mój ma przeciętnego.

Gość gość
przeskoczyć *

Gość gość
Musimy z mężem seks podczas wakacji w tropikach z ciemno skórym w trójkącie. Mają co prawda dużego i grubego lecz mimo że miał wtrysk obfity nie był tak mocno twardy jak u białego. Wbijał się do końca bólu nie czułam lecz mocny orgazm. Może dlatego bo jestem wysoka i szczupła?Mężowi się bardzo podobał seks z ciemno skórym mocno go podniecił.