Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik jaki

Polecane posty

Gość gość

Musze wybrać fotelik dla córeczki, taki od 9 kg. Zastanawiamy się czy warto kupować taki aż do 36 kg? Czy dziecko które tyle waży rzeczywiście jeździ jeszcze w foteliku? Jakie modele polecacie? Wpadło mi w oko coś takiego http://alegratka.pl/ogloszenie/fotelik-samochodowy-rumba-pro-15-36-kg-27509395.html Ważne, żeby był bezpieczny, łatwy do utrzymania w czystości i żeby dało się w nim spać.

Gość gość
nieeeeeee ten link co dodałas to sory okropny fotelik widzialam go w sklepie, chcialabys w czyms takim siedziec przez dluga podroz w samochodzie? wes pomysl tu podaje link do idealnego fotelika : -jest mieciutki (nie to co wiekszosc fotelikow, dziwie sie ze dzieci w nich nie placza sa takie twarde) -na promocji w toyrusie kupilam go za 300zł -dopasowanie do dziecka, mala wkladka wyjmowana, mozliwosc podwyzszania tylnego oparcia ten fotelik jest z******ty jak sie go rozlozy to dziecko kilkuletnie moze w nim siedziec pomijajac fakt ze ja tez sie w nim zmiescilam a waze 68kg :D 170cm wzrostu :) polecam CI ten fotelik jest mega http://www.babysafe.eu/produkt-husky.html

Gość gość
Ja też się ostatnio nad tym zastanawiałam, z tym że rozważałam Espiro Kappa i Quatro Monaco. Nawet założyłam tu temat w tygodniu, ale nikt w sumie o nich nic nie napisał. Raczej jestem zdecydowana na ten Espiro (dostał nawet jakieś nagrody) i wygląda porządnie, prawie jak te drogie zachodnie.

Gość gość
Te Babysafe to reklama. :o Widziałam już te posty na wielu tematach.

Gość gość
Przede wszysykim najpierw idz do sklepu z dzieckiem u dopasuj do niego fotelik. Dziecko ma siedziec wygodnue I bezpiecznie. A potem sprawdz czy pasuje ci do auta. Jeden jak przymierzalam to sie okazalo ze mam za krotkie pasy zeby go zapiac. Nie ma nansu kupowanie tych 9-36 kg bo dziecku nie jest w tym wygodnie. Jak cos jest do wszystkiego to jest do miczego. A ci do tego z linku to badziew jakich wiele.

Gość gośćtysio
My kupiliśmy Fotelik Romer King Plus.

Gość gość
babysafe to reklama jebnij sie w łeb suko moze rumba to reklama j****a d****a

Gość gość
badziew jakich wiele? kup sobie fotelik w auchan jak chcesz znalezc badziewie to sobie w auchan kup... beda mi p***y p******ic ze badziewie a 4 stowki wydane byly badziewie to masz d***** za 100zl

Gość gość
Tez mnie ciekawi temat ale jak to w normalnych tematach albo nijt nie pisze albo glupie reklamy jak tego z babysafe, widzialam w sklepie - badziew totalny. A ten Espiro ma isofix?

Gość gość
Myślę, że warto zobaczyć i porównać ceny na stronie http://www.cozacena.pl Niby kolejna porównywarka, ale fajnie mieć wszystko w jednym miejscu. Można porównać czy któras z tych super promocji to nie jakies nabijanie w butelkę. Maja porównywarka cenową kilku sklepów oraz dostęp do opinii innych kupujących w tym sklepie. Sporo użytkowników już skorzystało z ofert.

Gość gość Jagoda
ja nie bede sie wymadrzac i powiem ze moje foteliki sa najlepsze :) widze ze temat jest prosty jak budowa cepa i ktos jak zalozyl to chcial sie dowiedziec jaki polecacie fotelik a czesc z odpowiadajacych to chce tylko zniechecic mozna i tak mojefoteliki to pierwszy sem a drugi jest lars tej samej firmy lionelo tylko pamietajcie ze sam fotelik to nie jest wszystko musicie dobrze je zapinac i zamocowac :) ale to sie tyczy wszystkich :)