Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdansk, szkola jazdy, poleć coś

Polecane posty

Gość gość

siemka :) szukam porzadnej szkoly jazdy w Gdansku ;) interesuje mnie kat. B :) mozecie cos polecic? zalezy mi na spoko instruktorach i ogolnie dobrej zdawalnosci ;)

Gość gość
hm, bardzo dobrze wspominam swój kurs na prawko- robiony w szkole oes, to jest przy miszewskiego. instruktorzy- w kazdej szkole moze sie trafic jakis nieciekawy instruktor, chociaz przyznaje, ze moj- pan Marek byl spoko gosciem :)

Gość gość
a za ktorym razem zdales? i ile placiles za kurs w tej szkole? ktos cos jeszcze poleca??

Gość gość
hmm, ceny juz nie pamietam, ale nie byla to jakas zawrotna suma. a zdalem za pierwszym. jednak nie sugeruj sie ani ceną ani zdawalnoscia- czasem zdanie za pierwszym razem to kwestia tego, ze ktos nie jest tak podatny na stres itd. a cena- nie poszedlbym do szkoly, w ktorej kurs kosztuje grosze :) patrz na instruktorow- w oes'ie maja swietna ekipe, ogarnieta i profesjonalna. i to sie liczy ;)

Gość gość
oes kojarzę- moja kolezanka tam robila i byla zadowolona. obczaj ich fanpage- czasem robia jakies konkursy czy cos i mozna wygrac jakas znizke :)

Gość gość
Nie amber