Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość124

sex analny

Polecane posty

Gość gość124

Witam mam pytanie jakiś rok temu z moja narzeczona często kochaliśmy sie analnie wręcz tego pragnela chciała więcej, a teraz nie da się namówić boi sie dodam ze w lozku nie mamy żadnych problemów itp kochamy sie często czasami namiętnie a czasami rzne ja jak dziwke bo tego właśnie pragnie lecz mimo tego ile razy dobieram sie do dylka czy to języczkiem czy w jaki kolwiek sposób ona nie chce jak probuje z nią o tym rozmawiac to mówi ze się boi a jak pytam czego to w sumie sama nie wie macie jakiś pomysl jak sprawić by bylo jak dawniej??

Gość gość
Jak tez tak z swoim robilam do czasu ale jak z innym sprobowalam to z chlopakiem przestalam bo ten inny wspaniale mi w dupicie wchodzi i nie czuje zadnego bulu a ma dluzszego i daje mi calego moze i twoja tez z innym sprobowala i z nim ma wiecej przyjemnosci jak jej Kakao pucuje

Gość gość124
Dla gosc mysle ze nie sprobowala z innym bo praktycznie na każdym kroku jestesmy razem a swoja droga to wspolczuje twojemu partnerowi takiej niewiernej k***y

Gość gość124
Naprawde nikt nie ma żadnych pomysłów?? Proszę o pomoc

Gość gość
W zyciu nie wsadze swojego wacka w g...... Trzeba byc niezlym zbokiem, zeby lizac d..... Idz na calosc: moze by zjesc damskie g. prosto z kibelka? Smacznego.

Gość gość
20:55 Mów za siebie i nie oceniaj innych !

Gość gość
Być może boi się ona bólu. Są dni kiedy nic nie boli, a są inne gdzie nie mozesz usiąść na tyłek przez kilka dni.. Druga opcja jest taka, że może ktoś jej czegoś naopowiadal i ta zaczęła się bac lub uświadomiła sobie, że seks analny nie należy do tego rodzaju seksu, który ja pociąga. Pamiętaj, żeby jej nie zmuszać albo wsadzac na chama:)

Gość gość124
No właśnie wydaje mi sie ze naczytala sie czegos w Internecie bo ze mogą byc z tego jakies komplikacje bo tak mi kiedys cos wspomniała. Nie zmuszam jej. Nie wiem jak ja znów przekonać jak ja podejść ehh. A co do kolegi który twierdzi ze tylek jest zawsze brudny i ze jest fuj to fajnie sie masz fajnie. Moja kobieta sie myj***ardzo często wiesz i zawsze jest tam czyściutka i pachnąca bo dba o siebie zawsze przed stosunkiem ale widac ty masz inaczej fajnie sie masz fajnie :)

Gość gość
Może mieć innego i gdy jest wyposzczonato chce się rżnąć a gdy ją zerżnie tamten nie ma ochoty i to wszystko na temat.

Gość gość124
Głupie gadanie! Kochamy się praktycznie co dziennie po kilka razy i zawsze ma ochotę po prostu przestala chcieć w tyłek czytaj dokladnie temat zanim cos palniesz!!

Gość gość124
Jeszcze tak dla tych wszystkich którzy tak usilnie twierdza ze chodzi o innego faceta. Razem mieszkamy razem pracujemy razem śpimy robimy zakupy imprezujemy 24h na dobę 7 dni w tygodniu jestesmy razem wiec nie piszcie rad w stylu puka ja inny bo nawet jakby chciała to nie ma kiedy pozdrawiam i powtarzam czytajcie dokladnie temat i komentarze zanim cos dowalicie

Gość gość
jebniety jestes

Gość gość124
Chyba ty

Gość gość
może postaraj się o jakiś gadżet erotyczny który rozbudzi ją na nowo w tamtych okolicach? :) ja bym na twoim miejscu nie rezygnował skoro kiedyś miałeś taki raj. Postaraj się o coś nietuzinkowego np. http://freetaboos.pl/plug-analny-dlon-master-series-p-2019.html dziewczyny lubią takie miłe niespodzianki