Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężarna obraziła mnie tak że miałam ochote

Polecane posty

Gość gość

Nią potrzasnąć.. Wczoraj spotkałam w centrum handlowym dziewczynę z która pracowałam 2lata. Mamy sporadyczny kontakt, jednak mamy wspólne koleżanki z pracy. Ona w ciąży ja w ostatnim czasie po 2 poronieniach o czym ona wie od wspólnej znajomej. Usiadłyśmy na ciastko i sok w kawiarence w tym centrum. Przez pół godziny rozmowa o niczym, pierdoły typu - nowe krzaki w ogrodzie, plany wslacyjne i takie tam. Ona zapytała mnie o pewną dziewczynę która pracowała u nas, ponieważ wie że mam z nią kontakt. Zapytała czy ona ma już jakieś dziecko czy nadal nic. Mówię- nie ma, ta pyta /a zaciażyła/ odp nie wiem. A ta mówi, Wiesz jak to jest, panienki puszczaja sie łapią wenery a później płacz że nie zachodzą w ciążę lub mają poronienia. Szczenka mi opadła bo po pierwsze pamiętam jak sie prowadzała jeszcze 3l temu, po drugie wie że poroniłam. Powiedziałam jej że teraz wiele par ma problem z plodnościa i donoszeniem a nie jest to równoznaczne z jej teorią o puszczaniu sie. Ta dalej w zaparte, że ona wie co mówi, i poza puszczalskimi jest druga kobiet - brudaski, maja nie leczone infekcje grzybicze bakteryjne i tak rzekomo chodzą latami i to powoduje bezpłodność. I ona to cieszy sie ponieważ jest taaak płodna że zaszła w 1 cyklu. Wiecie co, poczułam jakby zwyzywano mnie od brudnych szmat która ponosi teraz kare za rozwiazłość. Mówiła to z tak obrzydliwym chamowatym usmieszkiem, że nie napisze nawet co miałam ochote jej w tamtym momencie zrobić. A pani puszczalska odbiła faceta swojej koleżance zaszła w ciąże i jak widać zdobyła samozwańczy tytuł specjalistki od spraw niepłodności. Było mi tak przykro, kobieta jest w 5mies ja też bym była w 5mies gdybym nie straciła ciąży, wiedziała, tylko po co ta nienawiść. Zniszczyła mi dzień, totalnie. Kobiety zastanówcie sie czasem co mówicie bo słowa też ranią.

Gość gość
Jej to trzeba było powiedzieć, a nie nam. Ja się nie mam nad czym zastanawiać.

Gość gość
Szkoda tylko, że takie geny przejdą, ale w życiu nie ma sprawiedliwości. Pocieszenie można mieć tylko w tym, że ten dzieciak da jej popalić nieraz z taką niewyparzoną gębą po mamusi ;).

Gość gość
Czemu jej nie powiedziałaś przykładowo "a ty to co, taka święta byłaś? Już nie pamiętasz Marka/Darka czy innego Czarka?" Martwisz się, że się ciężarna zdenerwuje czy jak?

Gość gość
A dlaczego jej nie odpowiedziałaś? Już bez przesady, nie rób z ciężarnej świętej krowy, tym bardziej, ze wiesz jak było naprawdę. Ja by jej zaraz odpowiedziała. Sama odbiła faceta innej, jakby mało wolnych było, ten jej chłop to pewnie jakiś lovelas i jeszcze ją zostawi dla innej.

Gość gość
Trzeba było jej spokojnnie odpowiedzieć, że samą sibie obraża, bo też poroniła.Olej debilkę, szkoda czasu na takie chamki.

Gość gość
To,ze jest ciezarna nie czyni z niej swietej krowy,ktorej wszystko wolno. Trzeba bylo jej sie odciac,chocby drobna aluzja do jej przeszlosci, nic by sie jej nie stalo. Na drugi raz daruj sobie ciacho i soczek w jej towarzystwie.

Gość gość
trzeba było się odezwać albo jak ktoś już napisał nie pamiętasz jak odbiłas Marka xxx? albo powiedzieć wprost, że przecież wie że poroniłaś i czy do ciebie pije..

Gość gość
Ja bym od razu rzucila riposta "sa tez takie goscinne w kroku co to przy pierwszej lepszej ciazy maja sie za speca w dziedzinie nieplodnosci"

Gość gość
Jak cie to tak boli to przy następnej okazji wbij szpile. Zawsze też możesz coś palnąć jak już urodzi, że np ze niektóre nie dbają o siebie i wyglądają jak krowy po ciąży. Normalnie się tego nie mówi ale jak wredota to wredota :-)

Gość gość
A sokiem nie umialas jej oblac sama dawala d**y w prawo lewo chciala ci dokuczyć a ona co krowa rozpłodowa, ble ble ble

Gość gość
Ona nie zdaje sobie po prostu sprawy z tego co mówi. Nie przejmuj się tym, wiesz sama, że to nie prawda.