Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stażystka na stażu

Ja kontra szefowa suka

Polecane posty

Gość Stażystka na stażu

Niedawno zaczęłam staż w prywatnej firmie, praca ogólnie jest miła, przyjemna i lekka, jednak moja szefowa utrudnia mi każdy dzień tam. Wprowadza zasady, które obejmują tylko mnie, jak np. wiązanie włosów wyłącznie przez mnie, chociaż 2 inne pracownice mogą chodzić w rozpuszczonych. Do pracy przychodzę ubrana na sportowo, gdyż jest to sklep sportowy. Ostatnio ubrałam getry i czarną sportową koszulkę z rękawem i przy reszcie współpracowników skomentowała mój strój jako NIE PRZYZWOITY O.o nie odpowiada mi dzień dobry ani do widzenia, jest wredna, czepia się na każdym kroku, utrudnia mi zdanie egzaminu na prawo jazdy, każde zwolnienie jest z łaski, ogólnie mam dość starej suki ;)

Gość gość
zwolnij się

Gość gość
A ona ciebie wiec macie remis

Gość Stażystka na stażu
myślę o tym, choć szkoda bo robota na miejscu ;)

Gość Stażystka na stażu
zachowuję się grzecznie, jestem kulturalna i dobrze wychowana dzięki wspaniałej mamie, więc suka nie ma żadnych podstaw by mnie nie lubić ;) jest zazdrosna bo szuka mężulka dla swojej córeczki starej panny hehehe a że ja ładniejsza od tamtej to ponosze tego konsekwencje ;) cóż, życie :D

Gość gość
mialam podobnie, jesli to staz to domyslam sie ile ci placa, gra nie jest warta swieczki, nie daj sobie prywaciarzom wejsc na glowe :) :)

Gość Stażystka na stażu
no płacą mi nie wiele bo niecały tysiak ;) nie dam się na pewno, ale jeszcze mnie popamięta łeheheheh

Gość gość
Stażystko! Olej sukę! Lepsze już łaszące się pieski, niz wredna suka. Zobacz na blog.pl Z życia upadłego anioła Może plan B?

Gość gość
tak sobie tlumacz stazystko swoja tepote i brak taktu :) W getrach do pracy ? I jeszcze twierdzisz , ze jestes dobrze ubrana ? Zabawna jestes dziecko :D Skoro ja pracowałam w banku to mogłam przychodzic do pracy w mini i bluzkach z głebokim dekoltem ? Alez dlaczego nie ?! Przeciez byłam elegancko ubrana ! Pewnie stosownie do sytuacji, co ? :P To, ze twierdzisz iz pracujac w sklepie sportowym powinnas ubierac sie na sportowo i przychodzisz do pracy w getrach.. swiadczy wyłącznie o tobie :D Nigdy nie słyszalas o dress code , prawda ? :)

Gość gość
Jaki tysiąc?670zł.

Gość gość
do pracy przychodzę ubrana czysto, schludnie i porządnie, a getry, legginsy są jak najbardziej sportowe, podobne mamy nawet w ofercie sprzedaży ;] S.S czyt. szefowa suka :D jest po prostu zazdrosna, stara, sfrustrowana i zgrywa wielką damę, choć kultury osobistej w niej za grosz :)