Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjątkowa26

Dlaczego tak musiało być?

Polecane posty

Gość wyjątkowa26

Witam, Mam straszny mętlik w głowie ciagle zastanawiam sie gdzie popełniłam błąd dlaczego tak się stało?! Miesiąc temu poznałam fantastycznego faceta. Od samego początku załapaliśmy kontakt wspólne zainteresowania. Potrafiliśmy pisać ze sobą od samego rana do nocy. Spotkaliśmy się tez kilka razy i to było cudowne ze zawsze zabierał mnie w miejsca w których nie byłam. Czułam się wspaniałe w jego towarzystwie. Spodobało mi się w nim jego podejście do życia to ze ma własne pasje nie sądziłam Że tacy faceci jeszcze istnieją którzy tak bardzo maja poukładane w głowie. Wszystko było wspaniałe do wczoraj... jeszcze dzień przed tym wszystkim rozmawialiśmy tak jak zawsze cały dzień wydawałoby się ze jest idealnie. Wczoraj od samego rana nie odezwał się dopiero jak skończył prace to ja napisałam do niego to usłyszałam tylko ze dużo pracy miał i ze spał Oki rozumiem wiadomo praca ale czułam ze nie do końca tak jest. Zapytałam czy przypadkiem nie ma juz dosyć mojej osoby i ze jeśli tak to niech wali prostu z mostu i niestety dostałam to co chciałam. Napisał mi ze nie ma czasu sie spotykać bo praca mecze itd i ze najwidoczniej nie potrafi sie zaangażować i nie chce mi dawać nadziei i przeprosił... :( tylko ze ja juz przez ten czas chyba cos poczułam i kiedy zobaczyłam to co napisał do mnie nie wierzyłam ze przez jedna noc kilka godzin nagle takie wnioski a wczesniej nic na ten temat nie mówił ciagle tylko słyszałam piękne słowa

je nie zawsze się trafia od razu na dobrego faceta po porstu szukaj następnego i tyle :)

Gość gość
Poznał się na tobie i po prostu stwierdził, że się nie sprawdzasz. Bywa i tak.

Gość gość
nawiedzona jesteś koleś raz w nocy sobie pospal a ty teksty ze ma cie dość,po prostu zrozumiał ze jesteś wysysacz czasu i energii jak większość bab,nie potraficie zajac się sobą bo już swirujecie jak ktoś zrobi pare oddechow bez was,tez bym uciekla

Gość gość
Druga osoba pisząca o 18.10 ma trochę racji, bo wydajesz się być takim właśnie wysysaczem czasu. Raz się nie odezwał, a ty już w takim panicznym stylu "czy masz mnie dość?", no ludzie.

Gość wyjątkowa26
Napisałam tak dlatego ze przez ten cały czas widziałam jak pisał do mnie jakie miał nastawienie a wczoraj odp tak jakby musiał z łaska dlatego zapytałam czy nie ma przypadkiem juz dosyć mojej osoby.

Gość gość
Jeden dzień ciszy, jeszcze zwykłej znajomości a ty zadajesz pytanie czy ma Cię dość? Ty masz jakieś swoje życie? Ja po pracy też jestem zmęczona czasami zapominam o Bożym świecie i co się wokół dzieje nie miałabym czasu zastanawiać ze nie napisał. Za bardzo się na niego nakrecilas to dość toksyczne a twoje pytanie mogli mu jedynie lampkę zapalić ze jesteś jak każda baba.

Gość gość
Ostatnio znajoma też napisała coś w stylu "co się dzieje, czy się na mnie obraziłaś", a ja po prostu nie wysłałam smsa i został w wersjach roboczych :D i nie miałam jakichkolwiek powodów do obrażania się, więc pewnie jesteś przewrażliwiona jak ona, a taka osobowość zniechęca.

Gość wyjątkowa26
Teraz czytając wasze opinie stwierdzam ze zachowałam sie jak totalna kretynka. Kurde przecież ja taka nie jestem! Nie wiem co mi strzeliło do tej głowy?! Myślicie ze da sie to jakoś naprawić?

Gość gość
Napisał mi ze nie ma czasu sie spotykać bo praca mecze itd xxx facet się określił szczerze - NIE CHCE SIĘ SPOTYKAĆ!!! więc po co wmawiacie dziewczynie, że jest przewrażliwiona???