Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wg Was wyglada idealny, satysfakcjonujacy seks?

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie go w tej chwili wyobrazacie? To wspomnienie, czy marzenie?

Gość gość
Z poczęciem dzidziusia. :)

Gość Kobieta swiadoma siebie
Zaangazowany obustronnie. Seks swiadomej siebie, podnieconej kobiety i ubostwiajacego ja, podnieconego faceta. Z mila gra wstepna, ogromem goracych pocalunkow, pasjonujacym oralem, kontakcie wzrokowym, moca szacunku i czulosci, a potem doglebna penetracja, gdy raz facet bierze swoja kobiete, a raz gdy to ona dominuje i go dosiada. Bez zachamowan, z zaufaniem i otwartoscia. Przede wszystkim z milosci!!

Gość gość
Wg mnie to taki seks, w którym obie strony siebie pożądają, ale jednocześnie chcą sobie nawzajem dostarczyć jak najwięcej przyjemności. Jest równowaga między dawaniem, a braniem. Kobieta pożąda faceta, czerpie z niego, ale jednocześnie oddaje mu się i chce go jak najlepiej zaspokoić. Mężczyzna podobnie, nie koncentruje się wyłącznie na swojej przyjemności, ale pieści kobietę. Wg mnie jest to idealny seks...

dla mnie idealnie jest wtedy, gdy już po prostu nie mam sił, a ona patrzy na mnie tym swoim beznamiętnym wzrokiem i błaga o jeszcze.. ;)

Gość gość
Wspomnienie. Doprowadził Was ktoś kiedyś do takiego stanu, że pozwolilibyście chyba zrobić sobie wszystko i błagaliście o kontynuację?

Gość gość
Beznamiętnym wzrokiem patrzy kobieta niechcąca.

taa nie chce i błaga o więcej jednocześnie.. :D chyba źle łapiesz to co piszę, gościu.

Gość gość
Beznamiętny wzrok znaczy raczej brak chęci na dalszą namiętność. Oksymoron. Zatem piszesz bzury.

nie piszę bzdur. gdy mówię jej w łóżku, że jest moją suką, to nie znaczy, że jej nie kocham i tak ją traktuję.