Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalem sie w mlodej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

jestem po 40, od wielu lat zyje w nieudanym malzenstwie, juz nawet ze soba nie rozmawiamy, nie lubimy swojej obecnosci. mieskamy razem tylko ze wzgledu na mlodszego syna. nigdy zony nie zdradzale. ponad rok temu poznalem mloda kobiete, ma 24 lata, byla na stazu w miejscu mojej pracy, pozniej tak sie zlozylo, ze stala sie moja pacjentka. bardzo sie polubilismy, jest inteligentna, poukladana itp. pomimo ukonczenia stazu odwiedza nadal co jakis czas miejsce mojej pracy. zawsze duzo rozmawialismy, lubilem to. od kilku miesiecy zauwazylem, ze zaczelo mi jej brakowac, ze zwyczajnie za nia tesknie, chcialbym, zeby byla przy mnie. zakochalem sie w niej. co robic? czy wypada mi ja zaprosic gdzies poza prace, pogadac ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
oho, nastepny z fantazją o pacjentce :D

Gość bluebean
Jesli pytasz to wg mnie nie masz sie nad czym zastanawiac. Oczywiscie ze trzeba probowac. Zapewniam ze bedziesz zalowal jesli nie sprobujesz. Bedziesz sie zadreczal myslami pt co by bylo gdyby. A tak, nawet jesli dostaniesz kosza to przynajmniej bedziesz wiedzial co i jak. Ja 'zagadalam' starszego faceta zeby potem nie zalowac i dzis, po 2 latach, nie mozemy zyc bez siebie.

Gość bluebean
Jesli pytasz to wg mnie nie masz sie nad czym zastanawiac. Oczywiscie ze trzeba probowac. Zapewniam ze bedziesz zalowal jesli nie sprobujesz. Bedziesz sie zadreczal myslami pt co by bylo gdyby. A tak, nawet jesli dostaniesz kosza to przynajmniej bedziesz wiedzial co i jak. Ja 'zagadalam' starszego faceta zeby potem nie zalowac i dzis, po 2 latach, nie mozemy zyc bez siebie.

Gość gość
żona i synem się zajmij a nie romansami !

Gość gość
pogadam z nia, zaproponuje spotkanie, zobacze, co ona na to

Gość gość
Pewnie! Trzeba dzialac, bez tego nie ma zycia. Jako lekarz wiesz o tym doskonale ;-)

Gość gość
dziekuje :-)