Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem faceta

Polecane posty

Gość gość

flirtuje z facetem od dawna jest między nami chemia bardzo duża... tylko , że jest sporo starszy ja mam 25 lat on jest po 40 stce chyba dość konkretnie po... marzę o nim, żeby go mieć w swoim łóżku serio... jest tak przystojny nie przypominam sobie , żebym któregoś faceta tak pragnęła jak Jego a tu lipa... wczoraj gadamy sobie tak i on do mnie że" musi schudnąć bo nie będe chciała nawet z nim rozmawiać..." a przecież nie jest gruby a potem jak mu powiedziałam , że mam 25 lat bo tak się zgadalismy o wieku to on nagle do mnie" za stary dla Ciebie jestem" jak spytalam ile ma lat to napisał" za dużo dla Ciebie" napisał ,że idzie juz spać i dobranoc... i to wszystko i koniec już się nie odezwie?? nagle sobie to uświadomił?? dziwne!!Nie mówię, od razu o związku ale teraz to chyba nawet nici z czego innego facet jest pobozny chodzi w niedziele do kościoła jest inteligentny... i

Gość pseudoktoś
15 lat różnicy pomiędzy kobietą i facetem to nie jest przepaść , to nie jest tsunami ale facet w wieku 40 lat zdaje sobie sprawę z tego, że masz swoje towarzystwo, balujesz, grillujesz ze 'swoimi' , nie chce się narzucać - ten gostek prawdopodobnie to jest taki TYP , chociaż z facetami różnie bywa i wielu facetów po czterdziestce powie , że mam 'cielęcinkę' ! tak było zawsze, że kobieta daje szansę facetowi, więc jeżeli chcesz to weź szablę w dłoń i walcz !

Gość gość
no ok, ale jak on mnie nie chce? mlodo wyglądam raczej na swój wiek dlatego mi dziwne , ze tak nagle z tym wiekiem , że za stary dla mnie itd.. nie chce mu się narzucac... nie wiem czy pisac pierwsza??

Gość gość
Skończ już te pie/rdy.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość pseudoktoś
tak, napisz do faceta wprost : że jest wiele kobiet, nie wiem czy należysz do takich kobiet, ale tak zakładam, że wolisz facetów starszych wiekiem, który już nie cwaniakuje i myśli poważnie o życiu rodzinnym , więc napisz do faceta , że jego lubisz i chcesz się poprzytulać itd. wiesz jak to zrobić po kobiecemu , do faceta musi to dotrzeć podświadomie , że chcesz czegoś więcej POWODZENIA

Gość gość
To napisz mu kobieto,ze nie jest za stary

Gość gość
żaluje, że jak pisalismy to mu tak od razu nie powiedziałam... ale przecież dawałam mu do zfrozumienia , że podoba mi się bardzoi itd... to myśląlam , że nie musze się powtarzac ciaglę...

Gość pseudoktoś
posłuchaj, podświadome myślenie tego TYP-a w tej chwili jest takie : Ok, Ok, bardzo fajna dziewczyna ale gdzie ja do takiej fajnej i gryfnej dziołchy, Ona ma swoje towarzystwo, swoich kumpli , owszem, mogę pomóc kobiecie po przyjacielsku, po kumplowsku, możemy razem pójść na koncert albo do teatru ale za moment kobieta mnie 'wystawi' na pośmiewisko i jeszcze przyprawi mi rogi , więc , jak będzie Jaśnie Pani - czy rozumiesz o co biega ?

Gość gość
Napisalabym do niego ale boje się ze on po prostu nie chce juz malolaty