Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niedlugo zaczne cie zdradzac

Polecane posty

Gość gość

Co moze oznaczac taki tekst mojego faceta?Zapytany czy ma kogos na boku odpowiada ze jeszcze nie.Zapytany czy zdradza odpowiada ze jeszcze nie,ale niedlugo zacznie...podejrzewam ze mnie oszukuje,ale czy takie odpowiedzi moga znaczyc ze juz zaczal,czy ze zamierza,a moze sie droczy?Sytuacja miedzy nami jest patowa-bo brak seksu,a on wiecznie w delagacjach.

Gość gość
Olej dziada, niech spada na szczaw

Gość gość
oooo to na bank zdradza, miałam 3 zwiazki nieudane wiem co mówie.

Gość gość
jak mowi ze zacznie,to znaczy ze juz zaczal?rozumiem ze to mialas na mysli?

Gość gość
Przyczyn tego co powiedział może być bardzo wiele. Ale ewidentnie ma do Ciebie wielki żal. Niekoniecznie słusznie, ale ma. Myślę, że wcale nie zdradza, bardziej żąda by o niego walczyć.

Gość gość
Glupia odpowiedz na glupie pytanie, taka ironia a ta z tym na kafe. Nie dziwie sie ze sie nie kapnelas skoro z takimi rzeczami do internetu

Gość panama_blue
kazda szanujaca sie kobieta zostawilaby dziada po takim tekscie. no i delegacje..litosci, wiadomo co sie wtedy wyprawia

Gość gość
Chłop chce po prostu, żebyś mu dała seksu. Dlaczego tego nie robicie? Myślę, że Cię nie zdradza i pewnie nie ma nawet takiego zamiaru, ale ewidentnie brakuje mu czegoś z Twojej strony. To, że jeździ w delegacje też nie musi oznaczać, że seksi się tam z kim popadnie. Jeśli to porzadny facet, to myśli głową a nie wackiem. Jeśli jednak jest to jakiś śliski typek, to przy dalszych odmowach seksu z Twojej strony prędzej czy później Cię zdradzi. Sama znasz go najlepiej. Znasz też kontekst wypowiedzi, intonację, mowę ciała, jaką wtedy zastosował. Długo się znacie? My się z mężem często droczymy, ale każde z nas wyczuwa ironię czy żart drugiej strony.

Gość gość
autorka-on wogole nie proponuje seksu i go nie ma.Znam go i uwazam ze to byla prawda-nie ironia,jesli juz nie jest to prawda i zastosowal-drobne przeklamanie.I to jest porzadny facet.Ale nie rozumiem takich tekstow od faceta o ktorego jestem zazdrosna i podejrzliwa,on o tym wie.On o mnie nie jest.

Gość gość
To Ty sie ubierz seksownie, zrob kolacje jak sie nie rzuci na Ciebie jak wyglodniale zwierze to albo przestals go pociagac albo juz gdzie indziej dostaje...

Gość gość
19:15 Otóż to

Gość gość
09:15 Sorki