Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do lasek czy wolicie jak facet

Polecane posty

Gość gość

ma wydepilowana klate nogi, czy wolicie owłosionych. bo ja jestem wygolony na klacie lekkie włosy na nogach i okolice penisa, jaj-wygolone-proszę opinie

Gość gość
Ja mam to w d***e

Gość gość
Na klacie koniecznie maja byc chaszcze :) Co do reszty - nie mam wymagań.

Gość gość
proszę o opinie kobiety to jakies pedały mi pisza ze maja to w d***e ludzie czytajcie zapytania do końca proszę o wypowiedź 100% kobiety

Gość gość
Ja lubie wydepilowanych, na nogach moze byc owlosiony, ale plecy (jesli ma tam wlosy), pachy, wlosy lonowe, oraz klatke piersiowa jesli jest MOCNO owlosiona lubie wydepilowana i ogolona twarz Jednak rozne sa gusta

Gość gość
jako 100% kobieta powiem szczerze, że mam to w d...... Miałam dwóch facetów naturalnie bardzo mało owłosionych i jednego bardziej. Jedyne co mnie brzydzi to taki całkiem włochaty, ze nawet na plecach ma kudły i jakieś bardzo bujne kłaki na klacie

Gość gość
autor na plecach zero włosa na jajch tez gole nie lubie łoniaków u dziewczyn tez nie ewentualnie cienki pasek, na nogach nie gole ale raz wziałem kremem do usuwania włosów i wg mnie nogi były lepsze ale nie wiem jak to laski odbierają- ogolony facet= pomysla jakiś pedał? czy się mylę. ogólnie na klacie i nogach mam dużo włosów -mam dużo testosteronu

Gość gość
Ale masz facet problem weź się chłopie za cos pożytecznego. Jakiś rozwój umysłowy a nie czy golic się czy nie.

Gość gość
Pewnie to zalezy od kobiety Ja lubie ogolonych Pilkarze tez gola a geje z reguly to zadbane ciasteczka

Gość gość
jak dorośniesz to zrozumiesz, ze każda lubi co innego, jedna ciało chłopczyka bez włosków inna kudłatego macho, nie ma jednego wzoru , który spowoduje , ze każda lala będzie sikać z podniecenia na twój widok. Po drugie jak dorośniesz to zrozumiesz, ze facet powinien być zadbany, ale nie powinien być jak plastikowa laka i myśleć głownie nad depilacją jaj. A po trzecie jak dorośniesz to zrozumiesz, ze rypanko jest fajne, ale jak chcesz stworzyć związek to nie takie cechy jak depilowane jaja decydują czy jesteś atrakcyjny czy nie