Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak byście odebrali takie zachowanie faceta?

Polecane posty

Gość gość

To nie był nasz pierwszy seks, ani drugi. Przed spotkaniem był baaardzo miły, czseto dzwonił itd. W czasie spotkania przed seksem był dosc czuły, trzymał mnie za reke i w ogóle. Potem był ten cały seks do którego doszło szybko. A po nim niby powiedział, że "cudownie to malo powiedziane", ale nie przytulał mnie za bardzo tylko ledwie objął ramieniem, nie był też bardzo rozmowny, cos tam mowił ale mało. na pożegnenie mnie przytulił i powiedział, że prosi o wiecej takich chwil i poszedł. Jak oceniacie jego zachowanie? A i wcześniej mieslimy pojsc na spacer, ale pozni przyjechał i nie poszlismy...

Gość gość
kiepsko. przestalabym sie spotykac i dawac mu

Gość gość
może chodziło mu tylko o seks i nie chce się angazowac tylko pobzykac zależy czego ty od niego oczekujesz. jak dużo więcej to chyba nie ten koles będzie nieodpowiedni a jak dobrze bzyka to możesz sama trochę korzystać i grzmocić się do ciebie należy wybór. ale jak taki niezbyt uczuciowy to chyba tylko seks

Gość gość
niestety ewidentnie cie zaliczył, wiem to bo tez to raz przechodziłam i facet był wlasnie taki a ja czułam się jak szmata