Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudoktoś

DODA ELEKTRODA, czyli bogatej wszystko wolno

Polecane posty

Gość pseudoktoś

wczoraj lub dwa dni temu był tu na forum temat o pięknej i bardzo bogatej Polce , podobno bardzo uzdolnionej muzycznie, wokalnie, artystycznie z bardzo dużym IQ jak na kobietę ale nie mam zielonego pojęcia, kto takie badania wykonał na pani Dorocie Rabczewskiej pseudonim DODA , wg mnie ta KOBIETA zachowuje się zwyczajnie chamsko i wulgarnie a język polski , który zwyczajnie 'kaleczy' z jakimś dziwnym akcentem jest zwyczajnie prostacki i zalatuje patologią , poznałem kilka 'lesbijek' które zachowywały się bardzo podobnie i zwyczajnie lekceważyły facetów , obrażały facetów i były wobec facetów a także kobiet bardzo wulgarne , pani Doda z wiekiem zaczyna w końcu wiele spraw wyjaśniać odnośnie własnego zachowania 'lesbijskiego' , czyli zachowuje się z pogardą do facetów typowe dla 'lesbijki' i to nie jest gra 'aktoreczki' DODY , pokazuje swoje prawdziwe oblicze a zatrudniając przyjaciółkę Martę , która jak siostra dbała o dopilnowanie ze szczegółami aby DODA przed fotkami na TAPECIE nie zgubiła torebki z forsą i perfumami DIOR , Marta jak siostra i bliźniaczka podobna do pani Siwiec była ostatnio krok za krokiem pani DODY i wspólne wakacje pod palmami, rauty, imprezowanie , Marta dźwigała zakupy DODY , wspólna zabawa, przymierzanie, malowanie, plotkowanie i na wielu fotkach jest lizanie , Marta oblizuje Dorotę po policzku , całuje , fotki na portalu plotkarskim PUDELEK raczej nie kłamią , ale Marta została zwolniona z pracy przez panią Dorotę i mnie to zastanawia jako prawdziwego faceta , czy pani Dorota już ma kolejną kochankę do 'lizania' , czy to był tylko KAPRYS bardzo bogatej kobiety, która za pieniądze zatrudniła kobietę do lizania własnego ciała ?

Gość gość
wygląda jak trans

Gość gość
Jeżeli posiada talent i nim się chwali, to tak. Ty też możesz się nim pochwalić na www.utalentowani.pl.